Nyhed

URO tager på turné

GAFFA.dk - Alt om musik

Koncerterne bliver hans største headliner-shows til dato 

Den københavnske rapper, sangskriver og producer URO – med det borgerlige navn Jeppe Kronback – spiller fire koncerter rundt omkring i landet i december. Koncerterne bliver afholdt den 2. december i Lille Vega i København, den 3. på Atlas i Aarhus, den 8. på Posten i Odense og den 9. på Kulisselageret i Horsens.

“Det seneste år har været fuldstændig overvældende med en masse musik, udsolgte koncerter og fantastiske minder. Jeg glæder mig helt vildt til at spille i Aarhus, Odense og Horsens for første gang – og kan ikke vente med at skulle spille i København igen. Vi skal græde, grine, danse og tænke sammen. Det ser jeg virkelig frem til”, fortæller URO om de forestående koncerter.


Sidste år udkom med singlerne “Slåbrok” og “Mand på en nat”, der ledte op til hans debut-ep I storslået kinddans, med livet som indsats. Nummeret “Når jeg bli’r til jord” fra ep’en blev P3s Uundgåelige sidste efterår. Siden da er det gået hurtigt for URO, der allerede har formået at spille fem udsolgte koncerter, to på Urban 13, to i Pumpehuset og en på Hotel Cecil. Tidligere denne måned udkom hans nyeste single, der kan høres længere nede. 

Billetsalget er startet i dag, og billetter kan købes lige her

 


LÆS OGSÅ: HOLD ØJE MED: Fire favoritter fra vækstlaget 

Se alle spilledatoerne her:

Torsdag d. 2/12 – København, Lille Vega 


Fredag d. 3/12 – Aarhus, Atlas 

Onsdag d. 8/12 – Odense, Posten 

Torsdag d. 9/12 – Horsens, Kulisselageret 

 

Varm op til koncerten med UROs nye single “Havernes duft”:

ANNONCE