Nyhed

Copenhell klar med 20 navne til 2022

GAFFA.dk – alt om musik

Judas Priest, Korn og Mercyful Fate er blandt de genkræftede bands

Oven på den triste, men ikke uventede aflysning af Copenhell 2021 forleden er festivalen nu klar med 20 bands til næste års festival. Det er nemlig lykkedes festivalen at genbooke en stor del af 2021-navnene til 2022.

Hovednavnene Judas Priest, Korn og Mercyful Fate er blandt de bands, som er genbekræftet til næste års festival, hvor man også kan opleve Iron Maiden, der tidligere er blevet offentliggjort på 2022-plakaten.


Man kan også se frem til det norske black metal-band Emperor, der med Copenhells egne ord "indhyller festivalen i altomsluttende, uigennemtrængelig ondskab", mens Death to All og Gatecreeper "angriber publikum med knogleknusende dødsmetal", og Destruction og de danske veteraner Artillery "udsletter resterne med et bombardement af hidsig thrash-metal" – sidstnævnte er i øvrigt aktuelle i dag med albummet X, som GAFFA tildeler hele fem stjerner.

LÆS OGSÅ: Imponerende bedrift fra hæderkronet thrash-institution

Californiske Bad Religion og svenske Hellacopters og Hällas står for punkrock og hardrock i den lidt blødere afdeling, mens engelsk-schweiziske Gloryhammer byder på symfonisk power metal.


Ukrainske Jinjer og svenske Opeth serverer progressiv, teknisk og tung metal, mens der er hardcore fra Of Mice & Men, Knocked Loose, Dog Eat Dog og LOK.

Folk, der har billetter til Copenell 2020/2021, kan bruge dem til Copenhell 2022. Salget af de resterende billetter til næste års festival bliver åbnet senere på året.

LÆS OGSÅ: OVERBLIK: Disse festivaler og musikevents kan du opleve til sommer


ANNONCE