Nyhed

Parasol Festival offentliggør nye navne til årets udgave

GAFFA.dk - alt om musik

En positiv festivalnyhed er netop landet i Odense 

Den 9. og 10. juli løber weekendfestivalen Parasol af stablen i Odense. I en tid med masseaflysninger ser de et lys i mørket og har netop tilføjet Barselona, Bbybites (billedet) og URO til plakaten. Dette er første pulje af de i alt 12 navne, festivalen vil præsentere den kommende tid.

Parasol, som fødtes ud af et coronaramt 2020, med aflyste gigs og festivaler, afholdes for andet år i træk og bød i 2020 på blandt andet Andreas Odbjerg, Dopha og Søn.


”Sidste år formåede vi at vende de fysiske begrænsninger til vores fordel og bringe den ægte festivalstemning ind i midtbyen med solgule campingstole og kolde fadøl. På trods af et siddende publikum, corona-restriktioner og stramme deadlines lykkedes det os at stable en uforglemmelig oplevelse på benene – både foran og bagved scenen. Nu gør vi det igen,” udtaler Sidsel Linea Olesen, der er booker for Parasol.

Det er endnu uvidst, hvor mange publikummer der er plads til – eller om det bliver siddende eller stående. Derfor er der i første omgang sat et begrænset antal billetter i salg – og hver billet er inklusiv en Parasol-campingstol.

Partout Billet inklusiv stol: 350 kroner


Éndagsbillet inklusiv stol: 200 kroner

Forsalg på www.kulturmaskinen.com

LÆS OGSÅ: OVERBLIK: Disse festivaler har aflyst


ANNONCE