Nyhed

Veteran-festival melder klar med det endelige musikprogram

GAFFA.dk - Alt om musik

I stedet for at blive aflyst bliver den jyske festival afviklet på alternativ vis over flere dage

Engage Festival, der er arrangeret af Veteranfonden, bliver gennemført til sommer ‒ men dog på alternativ vis. Som konsekvens af de mange restriktioner og begrænsninger for danske festivaler vil Engage Festival i år blive udgjort af tre nedskalerede arrangementer, den 23. og 24. juli på Kastellet i København og den 13. august på Skive Kaserne. 

Musikprogrammet varierer på de tre koncerterdage. På programmet er TV-2, Dopha, Andreas Odbjerg, D-A-D, Hotel Hunger, The Sandmen og Shotgun Revolution. Se hvem der spiller hvor, i det fulde program længere nede. 


”Vi er simpelthen pavestolte over programmet. Disse kunstnere er noget af det bedste, man kan hive op på en dansk festivalscene, og efter det værste år i dansk live-musiks historie er sulten efter et publikum på et hidtil uset niveau. Vi står simpelthen med et kæmpekuld fuldblodsheste, der bare venter på at komme på græs”, udtaler Jeppe Michael Jensen, der er initiativtager til ENGAGE og stifter af Veteranfonden, og tilføjer:

”Det er klart, at vi havde håbet at kunne samle flere mennesker til fest, og at vi risikerer, at en del mennesker må gå forgæves efter billetter. Samtidig har vi forståelse for, at det er nødvendigt at skabe trygge rammer, så vi kan sikre nogle store musikoplevelser i sommer”.

Koncerterne i København vil have kapacitet til 1.800 publikummer, mens den jyske koncert vil have plads til lidt flere, eftersom reglerne for forsamlingstørrelser ændrer sig d. 1. august, hvor man til den tid må have 5.000 i stedet for 2.000 deltagere. Publikum vil være sektionsinddelt, og der vil være krav om coronapas.


Hold dig opdateret og køb billetter på festivalens hjemmeside eller via Ticketmaster.

I sommeren 2021 sættes kun nogle få tusinde billetter til salg. Billetter fra sidste års aflysning kan byttes til årets arrangement.

LÆS OGSÅ: Roskilde Festival annoncerer ny koncert- og eventserie – se det fulde program 


 

Fredag d. 23. juli, Kastellet, København

TV-2

Dopha

Andreas Odbjerg

 

Lørdag d. 24. juli, Kastellet, København

D-A-D

Hotel Hunger

The Sandmen

Shotgun Revolution

 

Fredag d. 13. august, Skive Kaserne

D-A-D

Hotel Hunger

The Sandmen

ANNONCE