Nyhed

Afdød Motörhead-sangers sidste ønske er blevet indfriet

GAFFA.dk - Alt om musik

Venner og kolleger mindes den afdøde sanger og bassist, fem år efter hans død 

Ian ‘’Lemmy’’ Kilmister døde i december 2015 af kræft og hjertekomplikationer, i en alder af 70 år. Inden sin død anmodede Lemmy om, at hans aske skulle foreviges i en håndfuld kugler, som efterfølgende skulle distribueres rundt til hans nærmeste. Det ønske er nu blevet indfriet, skriver NME.

Tv-værten Riki Rachtman er en af dem, der har modtaget en kugle med Lemmys aske i. Han har delt et billede af den indgraverede kugle med teksten: ‘’Før sin død bad Lemmy om, at hans aske skulle fyldes i kugler & gives til hans tætteste venner. I dag modtog jeg en kugle & var bogstaveligt talt bragt til tårer’’.


Flere af rock-kollegerne mindes også den afdøde Motörhead-sanger og -bassist. Rockbandet Foo Fighters har dedikeret 2021-singlen ‘’No Son Of Mine’’ til den afdøde Lemmy, fortæller forsangeren David Grohl: ‘’Jeg ville ønske, Lemmy var i live til at høre den, for han ville kunne se, hvor stor indflydelse han har haft på mig’’.

En god nyhed til Motörhead-fans er, at der er en koncertfilm og et livealbum på vej fra gruppen, med titlen Louder Than Noise...Live in Berlin. Koncerten er optaget den 5. december 2012 og indeholder 15 sange.  


Koncertfilmen og livealbummet er ude den 23. april og kan købes på bandets hjemmeside.

Læs også: GULD FRA GEMMERNE: Da GAFFA talte med Lemmy fra Motörhead

ANNONCE