Nyhed

Troels Gustavsen annoncerer forårsturné i 2022

GAFFA.dk - alt om musik

De 15 koncerter falder i kølvandet på den tidligere NOAH-sangers nye album

Troels Gustavsen har netop annonceret, at han til foråret 2022 begiver sig ud på en turné, der skal gæste adskillige danske byer. Sangeren, der allerede har en række af hits i bagagen, har nu droppet kunstnernavnet NOAH for at udgive musik i eget navn. 

”I starten af januar 2020 gik jeg i studiet for at skrive en sang. Der skete et eller andet, da jeg slap kontrollen og koblede hovedet fra. Uden at tænke på, hvad andre synes, eller hvorvidt det ville fungere på radio eller ej – og der skete noget for mig, som jeg ikke havde oplevet i rigtig mange år – nemlig følelsen af, at jeg gjorde det for min egen skyld. Et døgn senere stod jeg med tre sange, og det var en kæmpe forløsning og øjenåbner for mig,” fortæller Troels Gustavsen i en pressemeddelelse. 


Det er 17 år siden, at den danske sanger og sangskriver kom ind i den danske musikbranche med en drøm om at lave musik. Dengang var han stadig kun en teenager. Nu er Troels voksen og har fundet en nostalgi, som har dannet fundamentet for hans nyeste album i eget navn Det’ Sådan Mit Hjerte Ser Ud. I sangskrivningsprocessen kunne han fokusere fuldt ud på musikken.

”Jeg skriver for min egen skyld, og jeg skriver musik, fordi det er min måde at tale følelser på og komme ud med nogle ting, som betyder noget for mig," fortsætter han med at fortælle i pressemeddelelsen.

Sidste år udgav Troels Gustavsen singlen "Knuste Hjerter" og I år har han udgivet singlerne "Lykkelig Fortabt" og "Giv Mig Tid". De sidstnævnte er fra Det' Sådan Mit Hjerte Ser Ud, som udkom den 24. september 2021. Dette er også albummet, der ligger til grund for hans kommende turné.


GAFFAs anmelder gav Det' Sådan Mit Hjerte Ser Ud fire stjerner og skrev: "Troels Gustavsen har en af de stemmer, man let kan placere, og hans distinkte lyd er let at genkende – uanset hvilket format han udkommer i. På det nye album er man heller ikke på noget tidspunkt i tvivl om, hvem der står bag. Det er en stilsikker videreførelse af den velkendte lyd og det DNA, som NOAH var bygget på samlet i en ny indpakning".

Turnédatoer:
30.03.22: Vandel Efterskole, Vandel
31.03.22: Folkets Hus i Struer, Struer
01.04.22: Horsens Ny Teater, Horsens
02.04.22: Musikkens Hus, Aalborg
07.04.22: Ringsted Kongresscenter, Ringsted
09.04.22: Tapperiet, Køge
15.04.22: Posten, Odense
22.04.22: Bremen Teater, København
23.04.22: Vershuset, Næstved
27.04.22: Tobakken, Esbjerg
28.04.22: Paletten, Viborg
29.04.22: Musikhuset, Aarhus
30.04.22: Viften, Rødovre
06.05.22: Rotationen, Holbæk
07.05.22: Stars, Vordingborg

Billetsalget til turnéen starter på fredag den 12. november klokken 10.00. Du kan købe billetter via spillestedernes egne websteder eller gig.to.


LÆS OGSÅ: Med følelserne uden på tøjet

Varm op til forårsturnéen med musikvideoen til Troels Gustavsens nyeste single "Giv Mig Tid" lige her: 

ANNONCE