Nyhed

Esbjerg Fuzztival føjer nye navne til programmet

GAFFA - alt om musik

Esbjerg Fuzztival offentliggør tre nye bands til festivalprogrammet 2022 

I midten af maj 2022 afvikles to-dages-begivenheden Esbjerg Fuzztival på spillestedet Tobakken i Esbjerg. Amerikanske Bongzilla er allerede annonceret som hovednavn – og nu føjes altså yderligere tre navne til programmet. Det drejer sig om Arteaga (CL), Kal-el (N) og Weedpecker (PL)

Arteaga fra Chile vil spille deres første show i Danmark nogensinde og derudover deres eneste danske koncert på bandets europaturnéen. Deres retrospektive tilgang til rocken blandet med en optagethed af okkulte emner har særligt gjort sig bemærket ved fans af prominente bands som Electric Wizard.


Hertil kommer Kal-el fra Norge, der spiller space-rock, samt polske Weedpecker (billedet), der har toppet fuzz-genrens hitliste (Doom charts) flere gange de sidste år og er på vej med endnu et nyt album til 2022. Esbjerg Fuzztival lover yderlige 13 bands, ud over de nu fire offentliggjorte, og vil dermed præsentere 17 internationale bands på to dage på Tobakken.

”I 2022 vil vi ikke være begrænset af Covid-19, og det vil altså være første gang, vi vil kunne præsentere et fuldt internationalt program på en af Danmarks største scener. Det betyder, at vi har givet fuld skrue for bookings og virkelig gjort os umage for at præsentere det bedste af det bedste lige nu", udtaler festivalens booker Bo Sejer og tilføjer:

"De sidste to år har vi haft 250 publikummer, men vi vil altså næste år potentielt kunne rumme fire gange så mange. Vi er optimistiske, men dog håber vi på bare at kunne fordoble antallet, så vi rigtig vil kunne feste igennem i Store Sal og mærke kontakten med hinanden til musikken igen. Når vi dog 400 solgte billetter til årsskiftet, så lover vi at supplere med en ekstra aften med musik om torsdagen, helt gratis for alle med billet til festivalen. Det er bare lidt flødeskum fra vores side, og samtidig en opfordring til at lette arbejdet for arrangører ved at købe jeres billetter i god tid,” lyder det fra bookeren.


Esbjerg Fuzztival afholdes 13. og 14. maj 2022. Festivalen har fokus på fuzzrock, retrorock, 70'er-inspireret rockmusik, doom, heavy-psych og stoner-rock. Billetter sættes i salg den 31. oktober og kan købes på: www.Fuzztival.com

LÆS OGSÅ: Esbjerg Fuzztival 2022 er klar med første hovednavn

ANNONCE