Nyhed

Kultursalonerne Gisselfeld 2022 afslører de første navne

GAFFA.dk - alt om musik

I sommeren 2021 måtte Kultursalonerne Gisselfeld aflyse grundet coronavirus. Nu annonceres de første navne til 2022-programmet.

Kultursalonerne Gisselfeld ved Gisselfeld Kloster byder på en blanding af kultur og samtaler, hvor der er "højt til loftet og kort til blomstrende perspektiver," skriver arrangørerne i en pressemeddelelse. Kultursalonerne Gisselfeld ligger i omgivelser rodfæstet i danmarkshistorien inklusive litteraturhistorien, da det er stedet, hvor H.C. Andersen skrev Den Grimme Ælling.

Det hele finder sted den 18.-21. august 2022, hvor der vil være musik, talks og mad i både slotsgården og i gemte afkroge. Indtil videre byder det musikalske line-up på blandt andre Mikael Simpson, Oh Land, Kira Skov og Nikolaj Nørlund.


Til arrangementet kan man også opleve DNA-forsker og adjunkt ved GLOBE Institute, Københavns Universitet Mikkel Winther Pedersen, som vil fortælle om Gisselfelds historie set ud fra én DNA-streng. Gæster kan også blive inspireret til konkret klimahandling, når Massive.Earth inviterer til roundtable talk om, hvad vi selv kan gøre for at afhjælpe klimakrisen.

I en pressemeddelelse skriver arrangørerne: "Vores ambition og drøm er at skabe et arrangement, der giver deltagerne mere med hjem, end de kom med. En høst af oplevelser og indtryk, der skal give deltagerne lyst til yderligere fordybelse og pirre deres nysgerrighed fremadrettet – både kulturelt og kulinarisk samt åndeligt og socialt."

Det foreløbige program:


Torsdag den 18. august
- Kira Skov
- Ib Michael

Fredag den 19. august
- Mikael Simpson
- Sarah Gregersen (Nordic Biomimicry)
- Pelle Dragsted

Lørdag den 20. august
- Nikolaj Nørlund
- Lotte Mørk
- Mikkel Winther Pedersen (Københavns Universitet )


Søndag den 22. august 
- Oh Land
- Goss
- Massive.earth

Billetsalget er begyndt, og du kan købe dine billetter via billetlugen.dk. Kultursalonenerne Gisselfeld byder både på éndags- og partoutbilletter.

LÆS OGSÅ: Kira Skov tager på turné med gæstesolister

ANNONCE