Nyhed

VIDEO: Se Greta Thunberg synge "Never Gonna Give You Up"

GAFFA.dk - alt om musik

Den berømte aktivist fik i weekenden "rick-rollet" gæsterne til en klimakoncert i Stockholm 

Lørdag den 16. oktober 2021 var Greta Thunberg med til at afholde et større klimaarrangement i den svenske hovedstad. Da den 18-årige svensker gik på scenen, lagde hun op til tale, men brød i stedet ud i sang. 

Greta sang sammen med en anden aktivist, Andreas Magnusson, der også står bag klimastrejkeorganisationen Fridays for Future. Sammen optrådte de med Rick Astleys kæmpehit "Never Gonna Give You Up", der spillede i baggrunden, skriver BBC.


Se Gretas optræden nederst i artiklen.

Rick Astley har været ude at kommentere Gretas optræden. Sangeren godkender arrangementet i et Twitter-opslag, hvor han også takker hende på svensk.

Artiklen fortsætter efter opslaget


Det er ikke første gang, at Greta udtrykker sin kærlighed til 80'er-hittet. Hun har tidligere taget del i fænomenet "rick-rolling" på Twitter. Dengang linkede hun til en video og skrev, at det var en video af hendes tale. I stedet var det et link til musikvideoen for "Never Gonna Give You Up". 


Til Aftonbladet fortæller Greta Thunberg, at der også skal være plads til at grine, selvom klimakrisen er et seriøst emne. "I sidste ende er vi bare teenagere, der fjoller rundt med hinanden, ikke blot de vrede børn, som medierne ofte fremstiller os som," siger hun.

Lørdagens klimakoncert i Stockholm var første del i en serie af 19 globale koncerter, der har til formål at skabe opmærksomhed på miljøet, samt lægge pres på verdenslederne før FN's klimakonference i Glasgow til november. 

Greta Thunbergs mor, Malena Ernman, er i øvrigt en kendt operasanger, men Greta Thunberg har tydeligvis fokuseret mere på klimaet end på at gå i sin mors fodspor.

LÆS OGSÅ: NorthSide svarer på kritik om plantebaseret tiltag

Se Greta Thunbergs optræden med "Never Gonna Give You Up" lige her: 

ANNONCE