Nyhed

Koncertrækken Modersmål fuldender sit program

GAFFA.dk – alt om musik

Katinka Bjerregaard og Mr. Koifish slutter sig til koncertrækkens line-up

Den Svendborg-baserede koncertrække Modersmål har netop tilføjet Katinka Bjerregaard og Mr. Koifish til sit line-up. De to kunstnere fuldender således programmet for 2021.

Katinka Bjerregaard, der også er kendt som forsanger i Katinka Band, har skrevet sange til forestillingen Jagten på det gode menneske, og det er netop disse sange, som musikeren vil fremføre til sin solokoncert på dette års Modersmål.


LÆS OGSÅ: Katinka Band tager på forårsturné – album på vej

Mr. Koifish – også kendt som Morten Køie – var bassist i Turboweekend, indtil gruppens opløsning i 2018. Køie har siden lavet musik under kunstnernavnet Mr. Koifish og tidligere i år udgav musikeren albummet Danser som en drøm, der modtog fire ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder. Albummets sange tager udgangspunkt i digtsamlingen Ming af Bjørn Rasmussen.

Begge kunstnere vil, ud over deres koncerter, deltage i en samtale om at skrive sange ud fra et litterært værk.


Modersmål finder sted fra den 21.-22. oktober i Svendborg og har til formål at hylde artister, der er aktuelle med dansksprogede sange samt give publikum en dybere forståelse af kunstnernes tekster gennem artist talks.

Koncertrækkens arrangører Anna Rose og Henrik Aagaard skriver i en pressemeddelelse:

"Vi oplever i disse år en gylden generation af sangskrivere, som har taget dansk til sig og kommer med nye originale perler til vores fælles sangskat. Det momentum skal udnyttes, så det kan blive langvarigt og bæredygtigt, fremfor blot at være endnu en 'bølge'".


LÆS OGSÅ: Ny koncertrække på Sydfyn vil hylde dansksproget sangskrivning

Du kan opleve Katinka Bjerregaard lørdag den 23. oktober på spillestedet Hardens kl. 20.00, imens Mr. Koifish spiller onsdag den 20. oktober kl. 20.00 på Harders.

Modersmål byder også på musik fra Silas Bjerregaard (tidligere frontmand i Turboweekend) og Tomas Høffding (bassist og vokalist i WhoMadeWho) samt Sulka og First Flush.

Varm op med Mr. Koifish' nummer "Kom og dans":

ANNONCE