Nyhed

KONCERT-ANBEFALING: Den døde by fester igen

GAFFA.dk – alt om musik

Nu, hvor København lå død det meste af 2021, og omsider vågner op til ballade igen, er det vel meget passende med en bangin’ og vanvittig vampyrfest? Den sexede blanding af nattens børn, dekadence og affyring har aldrig føltes mere rigtig.

Én ting er tributebands, der hylder et bestemt band. Det er et velkendt fænomen i det ganske koncertland. Men en hyldestfest til en film og dens stemning er ikke så ofte noget, man støder på. På fredag den 6. maj kan du opleve en genopførelse af Tarantino-klassikeren From Dusk Till Dawn, når High Voltage laves om til mexicansk vampyr-actiongalskab.

Der bliver flamenco-guitar, tequila, dødemasker og måske en sombrero? Hola Ghost (billedet) er det musikalske hovednavn, men det bliver en aften, der drejer sig mere om en stemning end et bestemt band. Og alligevel er trioen et rigtig godt valg med deres farlige og festlige blanding af psychobilly, surf plus det løse.


High Voltage plejer musikalsk at ligge lunt i feltet imellem Guns n’ Roses og Metallica, men denne aften er der mere twang og 50’er-stemning i mikset, dog i en nyere, hårdere og hurtigere udgave. Den dekadente, sexede og dramatiske stemning fra filmen bliver kørt i front, og med lidt held er både personale og gæster dresset op til temaet. Det er ikke ofte, at der er en så god lejlighed til at lufte giftslangen, dødemasken og sombreroen. 

Læs mere på Facebook 

Køb billetter her


LÆS OGSÅ: GUIDE: Her er maj måneds mest spændende koncerter

Varm op med Hola Ghosts "Chupacabra":


ANNONCE