Nyhed

Stella Donnelly giver dansk koncert – med nyt album i ryggen

GAFFA.dk – alt om musik

Indie-folk-kunstneren udgiver album 26. august og kan opleves i København 22. november

Den walisisk-australske indie-folk-sanger og sangskriver Stella Donnelly har netop annonceret sit kommende andet album og et turné, der bringer hende til Hotel Cecil i København 22. november. Albummet Flood er ude 26. august.

Albummet er blandt andet inspireret af, at Stella Donnelly i en tid boede nær regnskovene i Bellingen, Australien, og her begyndte hun at kigge nærmere på naturen, især på fugle. Ved at kigge nærmere på verden omkring sig, var hun, som hun fortæller i en pressemeddelelse, "i stand til at miste følelsen af, at nogen reagerede på mig. Jeg glemte, hvem jeg var som musiker, hvilket gjorde mig ydmyg og gav mig en fornemmelse af bare at være mig, at være mit lille selv."


Stella Donnelly vakte for alvor opsigt i 2017, da hun udgav singlen "Boys Will Be Boys", et angreb på sexovergreb og victim blaming i forbindelse med samme. Sangen medvirkede også på hendes debutalbum Beware of the Dogs fra 2019, et album, som GAFFAs anmelder roste i høje toner for den stærke sangskrivning.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: En ung kvinde sætter foden ned

Billetsalget til koncerten begynder 13. maj klokken 10 via Ticketmaster.


Varm op med den ny single, "Lungs":

ANNONCE