Nyhed

Cardi B, Billie Eilish med flere stemplet som “Satans værktøj” af amerikansk politiker

Den republikanske politikers kommentarer fra 2020 er begyndt at florere.

Kristina Karamo, staten Michigans republikanske statssekretærkandidat, har kaldt blandt andre Cardi B, Billie Eilish, Ariana Grande og Beyoncé for “Satans værktøj”. Det skriver NME.

Karamo blev valgt af Michigans republikanske parti den 23. april som kandidat for statssekretærposten (ikke at forveksle med landets udenrigsminister, det er samme ord på engelsk), som bliver udnævnt i november. Kandidaten er tidligere professor og vært på den hedengangne Solid Food-podcast. Hun slog igennem, efter hun hævdede at have været vidne til valgsvindel i Detroit ved det sidste præsidentvalg. Hun benægter til stadighed valgets udfald den dag i dag.

Politikeren har været tydelig omkring flere klare holdninger. Hun synes ikke, at evolutionsteorien bør være en del af pensum; hun mener, at aktivister fra venstrefløjen var skyld i stormen på kongressen den 6. januar; hun er gentagne gange kommet med anti-LGBT-udtalelser og hun deltog i fjor i et QAnon-stævne. QAnon er en amerikansk konspirationsteori, der er udbredt på højrefløjen.


I Karamos holdninger indgår undertiden nogle af musikkens mest prominente kvindelige spillere. I et afsnit af den fortidige podcast udtalte Karamo, at Grande og Eilish har kastet børn “ind i en satanistisk vrangforestilling”.

Karamo fastslog, at “de fleste syndere i denne stigning af hedenskab og hekseri er berømtheder”, inden hun refererede til Grandes 2018-single “God Is A Woman” som et eksempel.

"Ved MTV Video Music Awards indebar hendes optræden at nyfortolke Den Sidste Nadver som et lesbisk orgie," udtalte Karamo. “Total blasfemi”.


"Artister, som udøver denne ekstreme blasfemi… det er de mennesker, som underholder dine børn, og på den anden side har vi stadig folk, der spørger: “Hvorfor udvandrer unge mennesker fra troen?” Det er, fordi de er under satanistisk vildledelse."

Karamo stillede dernæst skarpt på Eilish ved at tage fat på hendes 2019-sang “all the good girls go to hell”.

I den samme episode angreb Karamo Beyoncé for at “forsøge at få sorte mennesker til at gå ind i hedenskab”. Dernæst fortalte republikaneren, at hun mente, Beyoncés ægtemand Jay Z var satanist – dog indrømmede hun, at hun ikke har “konkrete beviser”.


LÆS OGSÅ: Generations-stemmen svøbt i glamour og genrebrud

Også Cardi B blev stemplet “et værktøj af Lucifer”, fordi hun angiveligt “promoverer snavs i kulturen”, hvorefter Karamo refererede til sangen “WAP”, som artisten lavede i samarbejde med Megan Thee Stallion. 

"Du ved allerede, hvad det står for, så jeg vil ikke sige det," fortalte Karamo om sangen. “Men det er meget sjofelt.”

Til november vil Karamos politiske modstander være nuværende statssekretær, demokraten Jocelyn Benson. Karamo har før beskyldt hende for at være “besat af at manipulere med vores valgproces”.

ANNONCE