Nyhed

Cardi B kalder fans for idioter – og forsvinder fra sociale medier

GAFFA.dk - alt om musik

Cardi B blev nomineret i kategorien Best Rap Performance ved dette års Grammy-prisuddeling. På trods af dette var rapstjernen ikke til stede, da prisen blev uddelt. Hun kom senere i et skænderi med sine fans på sociale medier om, hvorfor hun ikke var der.

Skænderiet gik til sidst så vidt, at hun bestuttede at deaktivere sine konti på både Instagram og Twitter, skriver Billboard.

Ifølge siden skulle hun have skrevet “Jeg sletter min Twitter, men jeg hader denne dumme fanbase” og “I idioter, der trækker mine børn ind i det her, bare fordi I troede, jeg skulle til Grammy-gallaen, hvilket jeg ikke var, hvad fanden? Hvornår skulle jeg have antydet, at jeg ville gå? Så forbandet dumt, at jeg ikke engang behøver at forsvare mig selv.”


I en livevideo fra Cardi B’s Instagram – før hun også deaktiverede den – fortæller hun, at hun i løbet af dagen for Grammy-prisuddelingen lavede “girl-day shit today” og derefter åbnede Twitter for at blive mødt med fans, der “snakker lort”. Videoen blev skærmfilmet af en følger og kan ses nedenfor:


 

Cardi B har tidligere deaktiveret sin Twitter-konto. Hun gjorde det i marts 2021, efter at fans krævede, at hun udgav et nyt album, og første gang var i oktober 2020, da fans kritiserede hendes privatliv samt hendes private partner, Migos-rapperen Offset.

LÆS OGSÅ: Her er årets Grammy-vindere


ANNONCE