Nyhed

Kid Cudi er færdig med at lave musik med Kanye West

GAFFA.dk - alt om musik

Kid Cudi medvirker på en sang med Kanye West på Pusha T’s nye album It’s Almost Dry.

I går meddelte Pusha T, at hans nært forestående album udkommer nu på fredag den 22. april. Musikken er produceret af Kanye West og Pharrell Williams, og den indeholder et samarbejde med West og Kid Cudi, som bærer titlen “Rock N Roll”. 

Cudi tweetede denne morgen, at han “lavede denne sang for et år siden, da jeg stadig havde det fint med Kanye. Jeg har det ikke fint med den mand. Han er ikke min ven, og jeg færdiggjorde kun sangen for Pusha, fordi han er min ven. Denne sang er den sidste, du vil høre mig på med Kanye.”


De tidligere venner og samarbejdspartnere Kanye West og Kid Cudi, der udgav et fælles album i 2018 under navnet Kids See Ghosts, endte i en offentlig karambolage i februar ifølge Pitchfork. West var træt af Cudis venskab med sine ekskone Kim Kardashians nye kæreste Pete Davidson. I forlængelse heraf udtalte West, at Cudi ikke ville være med på Donda 2 på grund af hans association med Davidson. Cudi svarede “Ærgerligt, at jeg slet ikke har lyst til at være med på dit album, din fucking dinosaur."

LÆS OGSÅ: LEDER: Kanye Wests deroute er ikke en sjov historie fra kendisland – det er gravalvorligt

ANNONCE