Nyhed

Spot Festival offentliggør 11 nye navne

GAFFA.dk - alt om musik

De nye navne er både kendte og up-and-coming, og de leverer alt fra rock til pop og rap.

Der er under en måned til, at Spot Festival løber af stablen fra den 6. til og med den 7. maj i Aarhus. Nu er arrangørerne klar med 11 nye navne.

Den danske veterantrio Dizzy Mizz Lizzy svinger forbi festivalen, hvor de spiller hele albummet Alter Echo og laver en separat Q&A og videofremvisning under festivalen. Goss, som fik fem ud af seks stjerner i GAFFA for sin koncert i VoxHall i weekenden, gæster desuden festivalen. Album- og turnéaktuelle FABRÄK kommer med deres “råberap-støjrock”-musikunivers. Der vil også være en optræden fra up-and-coming popartist Bette, som udgav albummet min i år, og Kind Mod Kind gæster festivalen med deres elektroniske musikproduktioner. Det sjette navn, urban-navnet Gobs, indtager scenen med sange fra sit debutalbum Intet til alt.


Vestjyske Kellermensch spillede i Store Sal i 2017, og de kommer tilbage i år med sange fra deres kommende album, Capitulism, som udkommer kort efter festivalen den 27. maj. Duoen Pumps leverer et show med referencer til The Cardigans og Superheroes, og Afskum spiller et sæt med deres moltonede popmusik. Sanger og producer Brandon Beal kigger forbi og skaber festlig stemning med sit nye projekt The Pink Cafe, og til sidst kan festivalen præsentere det up-and-coming rapnavn Lamin.

Spot Festival 2022 løber af stablen fredag den 6. maj til og med lørdag den 7. maj rundt omkring i Aarhus. Se hele festivalens lineup på deres hjemmeside, hvor billetsalget også foregår.

LÆS OGSÅ: PLAYLISTE: Varm op til Spot Festival 2022


ANNONCE