Nyhed

Lukas Graham hitter stort på TikTok i Europa

Det sociale medie TikTok har lige valgt Lukas Grahams nye nummer som ugens sommersang – og dermed promoverer de nummeret for millioner af europæiske brugere

TikTok er blevet utrolig populært hos de unge, ikke mindst fordi den konstante strøm af videoer sikrer underholdning på alle tider af døgnet. Men TikTok har i stigende grad været interesseret i musik, og de har lige annonceret, at de har valgt Lukas Grahams nyeste nummer som "Summer Song of the Week".

Sangen er "Wish You Were Here" (feat. Khalid), der udkommer i dag, og med valget til "Summer Song of the Week" vil det sociale medie promovere sangen over for millioner af deres europæiske brugere.

I pressemeddelelsen fortæller de samtidig, at der også er mulighed for fans af Lukas Graham at opleve eksklusivt indhold på Lukas Grahams TikTok-profil.


Fra i dag og en uge frem sætter TikTok så fokus på "Wish You Were Here", der vil blive vist på TikToks Sounds Page. Her det muligt for brugerne at lave, opleve og interagere med brands og musik på en ny måde. Det er samtidig en funktion, der gør det muligt for brands at opbygge en fanbase.

TikTok vil også invitere brugere til at finde på deres egne kreationer og koreografier til ugens sommersang.

Promoveringen af "Wish You Were Here" vil finde sted i Danmark, Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien og Sverige.


LÆS OGSÅ: Personlig lyd til tv-oplevelsen

Hør sangen her:


ANNONCE