Nyhed

Uro drager på turné

Sangerens turné tager ham lige fra Bornholm til Aarhus i løbet af efteråret

Han har både en ep og flere nye sange på vej. Og nu har Uro - alias Jeppe Kronback - annonceret, at han til efteråret giver ni koncerter i det meste af Danmark – på nær Fyn.

”Jeg glæder mig til at præsentere al den nye musik, jeg har arbejdet på – og jeg glæder mig til at komme rundt i landet og spille det for jer. Vi skal græde, grine, danse og tænke sammen. Det bliver så stort!” udtaler Uro i en pressemeddelelse.

På nuværende tidspunkt har et par af Kronbacks sange allerede opnået status som P3s Uundgåelige, nemlig ”Når jeg bliver til jord” og ”Mand på en nat.” Begge sange er en del af debut-ep’en I storslået kinddans, med livet som indsats, som GAFFA gav fire stjerner.


I storslået kinddans, med livet som indsats kan ses som frontløberen på noget stort i vente – men med en parentes-bemærkning til Uro om fremadrettet at tage højde for begrænsningens kunst,” skrev anmelder Esra Koca' ved udgivelsen.

Om Uro har valgt at tage det råd til sig, kan man altså få svar på senere på året, når Uro tager på landevejen og har helt ny musik med.

Du kan købe billetter til koncerterne lige her.


Turnéplan:

Fredag d. 28/10 - Rønne, Musikhuzet Bornholm


Lørdag d. 05/11 - Sønderborg, Mejeriet

Torsdag d. 10/11 - Vejle, Værket

Fredag d. 11/11 - Kolding, Godset

Lørdag d. 12/11 - Skanderborg, Walthers

Fredag d. 18/11 - Gladsaxe, Richter

Lørdag d. 19/11 - Esbjerg, Konfus

Fredag d. 25/11 - København, Hotel Cecil

Torsdag d. 01/12 - Aarhus Voxhall

LÆS MERE: Skal du være din playliste utro - og skrue op for uro?

ANNONCE