Nyhed

moi Caprice holder releasekoncert for nyt album

GAFFA.dk – alt om musik

Oplev moi Caprice på Hotel Cecil, når de spiller releasekoncert for deres sjette album.

Coronapandemien medørte aflyste koncerter og nedlukninger af hele landet. Dette efterlod et stort tomrum, der for nogen gav plads og tid til fordybelse. Dette var tilfældet for moi Caprice, der udnyttede lockdownen til at kreere deres sjette og kommende album Nine Lives.

“Selvom pladen er blevet til i den MINDST fysiske tidsalder og ikke engang i øvelokalet, så er det en ret fysisk og dansabel plade. Det er virkelig en kvalitet for mig – at få musik til at blive fysisk. Endda selvom vi ikke kunne være sammen i meget lange perioder”, fortæller forsanger Michael Møller.


Nine Lives rummer stadig den melankoli, der er kendetegnende for bandet, men de har på det nye album fundet ind til en lethed og eufori, der trækker dem i en lidt anden retning end på reunion-albummet Becoming Visible fra 2020, der dengang var deres første studiealbum i 12 år.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Danmarks bedste indiepop-band tilbage i fuldt flor

Tilblivelsen af det nye album fejres på gammeldags manér med en releasekoncert på Hotel Cecil i København, hvor bandet både vil spille sange fra det nye album samt nogle gamle kendinge. 


Billetter til koncerten kan købes her.

Varm op til koncerten med moi Caprices seneste single, "Crocodile Tears" fra det kommende album Nine Lives:
ANNONCE