Nyhed

The Weeknd tilbageholder stor annoncering efter konflikten i Ukraine

GAFFA.dk - Alt om musik

"Jeg beder for alles sikkerhed.”

Konflikten i Ukraine nåede nye højder, da Rusland natten til torsdag invaderede landet. Der er stadig mange ubesvarede spørgsmål og tvivl om, hvilke konsekvenser invasionen kommer til at få. Flere musikartister har udtalt sig på de sociale medier og vist, hvor de står. Ifølge mediet UsaNoise udtaler The Weeknd følgende:

”Ulykkeligvis har jeg lige set, hvad der sker med konflikten, og kommer til at sætte morgendagens nyhedsannoncering på pause. Jeg beder for alles sikkerhed.”


Popstjernen har på det seneste teaset en meddelelse, der var tænkt at skulle præsenteres i morgen. Nogle rygter mener, at det omhandler en kommende verdensturné. Flere kunstnere er fulgt i The Weeknds fodspor – selv Cardi B har udtalt sig om konflikten:


”Ville ønske, verdenslederne stoppede med at misbruge deres magt og tænkte på dem, der rent faktisk bliver påvirket af det (borgerne), og desuden er hele verden i krise. Krig, sanktioner, invasioner er det sidste, de ledere burde tænke på.”


Svenske Peter Bjorn And John viser deres sympati ved at dele det ukrainske flag

En af Sveriges største popstjerner, Carola langer også ud på Instagram med et længere skriv:

”Det her er ikke klogt! Hvordan kan verden vente med at gøre noget mod diktatorer og farlige verdensherskere, før det er for sent? Som at vente med at anmelde en tyv eller bedrager, der forbryder sig mod andre mennesker, efter forbrydelsen er begået… Så er skaden jo allerede sket. Har vi ikke tilstrækkeligt bevist mod og dømmekraft gennem hele menneskets historie til at kunne stoppe magtbegær og denne ondskab, som vi oplever i dag? Det gælder også andre nærliggende landes lange diktatorskab. Vi må støtte Ukraine nu med alt, hvad vi har. Min sympati går også til de modige russere, der demonstrerer mod deres egen regering og allerede er blevet ”bortført”… I Rusland må man ikke engang have almindelige demonstrationer i grupper! Kun 1 og 1. Og de som nu vover at demonstrere imod Putins ”handling”, bliver ikke længe på offentlige pladser i deres kamp for menneskerettigheder. Vi beder om sikkerhed og beskyttelse af det ukrainske folk og regering. Og vi beder om åbne bløde hjerter fra omverdenen med mod til at hæve retfærdighedens stemme for hele vores verdens fortsatte kamp om frihed og fred. Carola. (Ps. Nu forstår jeg hvorfor jeg vågnede 02:30 i nat og ikke kunne sove.)”

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Carola Häggkvist (@carolaofficiell)

 

Og danske kunstnere som Greta, Brimheim og Selina Gin viser deres sympati på Instagram.

LÆS OGSÅ: I 2080'erne får efterlivet sin egen frekvens

ANNONCE