Nyhed

VIDEO: Pusha T og Kanye nyder sig selv i musikvideoen til "Diet Coke"

GAFFA.dk - alt om musik

Kokain-connaisseuren vender overlegent tilbage med singlen ”Diet Coke”.

Hiphoplegenden Pusha T er en af de rappere, man ikke har noget imod at vente på, for han leverer altid kvalitet. Uden at anstrenge sig beviser King Push endnu engang, når det kommer til cokerap, ordspil og bars, er det de færreste, der når ham til sokkeholderne.

Selvom Ye (tidligere Kanye West) endnu engang tager sin faste plads som produktionsansvarlig, lyder nummeret noget anderledes, end hvad vi igennem 2010’erne har været vant til at høre fra deres samarbejde. Produktionen har en vis 00’er-lignende lyd over sig, til en sådan grad at det ikke er svært at forestille sig Clipse (00’er-rapduoen, der bestod af Pusha-T og hans bror No Malice) have hoppet på beatet dengang. Sjovt nok er det heller ikke langt fra, da beatet stammer fra en 2004-samplepakke af Ye’s samarbejdspartner 88 Keys.


Med den akkompagnerende musikvideo, se overnfor, bliver dette tilbageskuende element endnu tydeligere, da det er oplagt at drage en parallel til den ikoniske 2004-video til Snoop Dogg & Pharrells ”Drop It Like It’s Hot”. En musikvideo, som Pusha-T sjovt nok havde en lille gæsteoptræden i.

Angiveligt er ”Diet Coke” første single fra Pusha-T’s kommende album It’s Not Dry Yet. Med snart fire år på bagen er det også ved at være på tide, at det anmelderroste Daytona får en efterfølger.

LÆS OGSÅ GAFFAs begejstrede anmeldelse af Daytona.


ANNONCE