Nyhed

De bliver store i 2022: Zar Paulo giver koncerter med rost hitsingle i ryggen

GAFFA.dk – alt om musik

Singlen "Klap for fædrelandet" og mange andre sange kan opleves live

Den aarhusianske poprockband Zar Paulo udgav forrige fredag singlen "Klap for fædrelandet", der modtog rosende ord fra flere musikmedier, også GAFFA, og straks blev udvalgt som P3's Uundgåelige og kom i A-rotation hos P6 Beat.

Med succesen i ryggen annoncerer Zao Paulo nu to koncerter, nemlig på Hotel Cecil i København torsdag den 5. maj og på Spot Festival i den umiddelbart følgende weekend.


Bandet var også med i GAFFAs guide tidligere på måneden over navne, vi spår et gennembrud i 2022, og hvor vi blandt andet skrev: "De aarhusianske firsernostalgikere i Zar Paulo er fem venner med en smittende energi, som går igen både på deres indspilninger og på scenen, hvor Zar Paulo allerede har vist sit værd som et fermt liveband. Forsanger Emil Vammen Johannesen har en skæv og dragende stemme – og ikke mindst dansestil."

Gruppen udtaler selv i en pressemeddelelse: "'Klap for fædrelandet' var vores første udgivelse i lang tid, og det føles fantastisk endelig at få startet motoren op igen. Det er kun begyndelsen på ny musik fra vores hånd i 2022, og vi kan slet ikke vente med at få de nye sange ud at leve med publikum på de danske scener."

Zar Paulo har over de sidste tre år udgivet en stribe singler på eget label, blandt andet "Stop Believing", der fik airplay på P4 og P6 Beat i 2020, men har nu skrevet kontrakt med selskabet The Bank og er dermed kommet i stald med markante navne som Joyce, Dopha og Fabräk, ligesom Hugo Helmig, der nu har indstillet karrieren, også udgav sin musik hos selskabet.


LÆS OGSÅ: GUIDE: De bliver store i 2022 – Danmark

Bandet har desuden turneret flittigt, og i sommeren 2021 fik de hele fem stjerner af GAFFA, da de optrådte på Parasol Festival i Odense.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Aarhus-kvintet leverer majestætisk festivalsæt


Hør "Klap for fædrelandet":

ANNONCE