Nyhed

The Weeknd offentliggør releasedato for nyt album – kommer lige om lidt

GAFFA.dk – alt om musik

Dawn FM udkommer på fredag den 7. januar

The Weeknd har netop offentliggjort på sine sociale medier, at hans femte studiealbum får titlen Dawn FM og udkommer allerede på fredag den 7. januar. Blandt de medvirkende gæster er Tyler, the Creator, Lil Wayne og producerveteranen Quincy Jones.

Hitmageren antydede nytårsdag på Instagram, at hans kommende femte album ville udkomme meget snart. Han offentliggjorde en kort sms-korrespondance med La Mar Taylor, medstifteren af The Weeknds pladeselskab XO. La Mar Taylor ønskede godt nytår og spurgte "hvad synes vi?"


Sangeren med det borgerlige navn Abel Tesfaye svarede: "Godt nytår! Alt føles kaotisk igen. Musik kan hele, og det føles mere vigtigt end at rulle endnu et album ud. Lad os bare udgive det hele og nyde det med folk...XO".

Tilbage i oktober fortalte den særdeles succesfulde sanger og sangskriver til sit radioshow på Apple Music Radio 1, Memonto Mori, ifølge Complex, at det nye album var næsten færdiggjort og blot manglede bidrag fra nogle gæster. 

I august udsendte The Weeknd den første og hidtil eneste single fra albummet, "Take My Breath".


Der er noget at lave op til, for The Weeknds seneste album, After Hours fra marts 2020, var et af de globalt mest streamede og solgte album i 2020 og var eksempelvis det næstmest streamede og solgte album i både USA og Danmark. Albummet indeholder blandt andet kæmpehittene "Blinding Lights" og "Save Your Tears".

I 2021 har The Weeknd også gæstet sange med blandt andre Kanye West, Post Malone og Swedish House Mafia.

LÆS OGSÅ: The Weeknd slår vild Billboard-rekord med 2019-hit


 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af The Weeknd (@theweeknd)

ANNONCE