Nyhed

Jarvis Cocker bekræfter Pulp-genforeningsshows i 2023

Rygterne har svirret i en lille uges tid

I 1978 blev Pulp dannet i Sheffield af den dengang 15-årige Jarvis Cocker og den 14-årige Peter Dalton. Bandet albumdebuterede med "It" i 1983, men gennembruddet kom først ti år senere med albummene His'n'Hers og Different Class, der gjorde Pulp til et af de største navne i britpop-bølgen. Især Different Class med kæmpehittet "Common People" endte på et utal af hylder i midthalvfemserne.

I 2001 gik bandet i opløsning, men i 2010 fandt de sammen igen for at spille et par koncerter til forskellige britiske festiver i 2011. Under den sidste koncert meddelte bandet atter engang, at det nu var slut med Pulp. 

Men piben har fået en anden lyd, og fans kan nu glæde sig over, at forsanger Jarvis Cocker netop har offentliggjort, at Pulp bliver genforenet under en række koncerter i 2023. 


Det afslører frontfiguren på Twitter. 

Afsløringen kommer i forlængelse af et kryptisk Instagram-opslag, der blev delt af Cocker i sidste uge, hvor ordene “What exactly do you do for an encore?” dukkede op på skærmen. Linjen er fra titelnummeret på Pulps album This Is Hardcore fra 1998, som har 25-års jubilæum næste år. Det fik mange fans til at spekulere i, om der var en reunion på vej. 

Det vides endnu ikke hvor, hvornår eller hvor mange koncerter der vil finde sted i 2023. Pulp-trommeslageren Nick Banks tweeter dog beroligende en besked til fans.

"Hej folkens, ikke overraskende er det hele blevet lidt sindssygt her. Koncert-detaljer vil blive afsløret snart, så forbliv rolig, kram dine Pulp-plader og glæd dig til at blive sindssyg engang i 2023", lyder det i tweetet. 


ANNONCE