Nyhed

Ny melding fra Smukfest: "Vi skulle hilse fra Justin Bieber"

Der er endelig nyt om Justin Biebers optræden på årets Smukfest

Der er godt nyt fra Smukfest. Festivalens måske mest hypede navn på plakaten, Justin Bieber, har annonceret, at han endelig er raskmeldt og kigger forbi Bøgeskoven som planlagt. 

Det oplyser Smukfest på deres Facebookside. 

"Vi skulle hilse fra Justin Bieber og sige, at han starter sin turné i Italien som planlagt 31. juli og dermed selvfølgelig også kommer og fester med os i Skanderborg onsdag 3. august. Det er vi bare så glade for! Baby, baby, baby - ohhhh!!," skriver Smukfest om den glædelige nyhed. 


Biebers kæmpe fanskare har haft god grund til bekymring den seneste tid, da Bieber tilbage i juni meldte ud på sin Instagram-profil, at han var blevet syg, i følgeskab af en skræmmende video. 

LÆS OGSÅ: Hovednavn på årets Smukfest aflyser

På videoen, hvor han talte direkte til sine fans, kunne man se at Bieber ikke kunne bevæge halvdelen af sit ansigt. Dette skyldtes det sjældne Ramsay Hunt-syndrom, som havde lammet den populære sanger i hele højre side af ansigtet.

"Med hensyn til jer, som er frustrerede over, at jeg har været nødt til at aflyse koncerter: Jeg er fysisk ude af stand til at gennemføre dem. Det er ret alvorligt. Jeg ville ønske, at det ikke var sådan, men min krop prøver at fortælle mig, at jeg skal sænke tempoet," fortalte han i videoen.

Men nu er Justin Bieber altså raskmeldt. Det bekræfter både Smukfest såvel som en pressemeddelelse fra koncertarrangøren All Things Live. 


ANNONCE