Nyhed

Nu skal Apple HomePod, endelig, have en afløser

Højttaleren HomePod har efterhånden et par år på bagen, og nu får den så endelig en afløser

Det er Mark Gurman fra Bloomberg, der kan fortælle, at sammen med en række andre nye produkter fra Apple, kommer der en ny udgave af Apples højttaler HomePod.

Men vi skal dog ikke forvente, at der rent designmæssigt kommer til at ske det store. Faktisk mener Mark Gurman, at den kommer til at ligne den gamle på en prik.

Man kunne så forvente, at der lydmæssigt set også kommer en opgradering, men også her fortæller Mark Gurman, at vi kan se frem til den samme lyd i den nye HomePod som i den gamle model fra 2018.


Når det alligevel er spændende, er det, fordi Apple faktisk stoppede med at lave HomePod tilbage i 2021, uden at komme med nogle planer for en afløser.

Den får vi så, angiveligt, nu. Dog med en helt ny chip og et opdateret display på toppen af højttaleren der, måske, får multi-touch-funktioner.

Vi kan også forvente, at den nye HomePod bliver lidt mere konkurrencemæssigt prissat, men hvor den kommer til at ramme prismæssigt, er der ikke nogle nærmere informationer om. Men et forsigtigt gæt vil være under 2.000 kroner.


LÆS OGSÅ: Koda ser små tegn på mere lighed i musikbranchen

ANNONCE