Nyhed

Basim fortolker Helmig-klassiker

"Det er mig, der står herude og banker på" i Basims version udkommer 20. maj

Det er efterhånden 14 år siden, en stor del af den danske befolkning stiftede bekendtskab med Anis Basim Moujahid - alias Basim - da han som 15-årig stillede op til talentkonkurrencen X Factor. Samme år udgav han debutalbummet Alt det jeg ville have sagt, efterfulgt af Befri dig selv (2009), som er hans hidtil seneste studiealbum.

Basim har dog ikke holdt pause fra musikken, men udgivet adskillige singler og haft en singer med i spillet hos andre kunstere - ikke mindst Bro, hvis hit "Hvor er du bro" og "Sydpå" Basim har været med til at skrive.

Nu har den efterhånden 29-årige popsmed så kastet sig over en regulær klassiker i form af Thomas Helmigs 1988-hit "Det er mig, der står herude og banker på". "Jeg har hørt sangen rigtig mange gange til fester, men har altid syntes, at der manglede lidt fart på drengen", udtaler Basim i forbindelse med sin opdaterede version af Helmig-hittet og fortæller videre:


”Jeg har teamet op med producerholdet Littgloss, som virkelig ved hvordan, man fylder et dansegulv. Det har været med enorm ærefrygt at skulle nyfortolke en legendarisk sang. Jeg er enormt beæret over, at Helmig har givet mig grønt lys til at udgive min version af sangen”.

"Det er mig der står herude og banker på" à la Basim er på gaden på fredag 20. maj 2022.

ANNONCE