Nyhed

Rihanna og ASAP Rocky har fået et barn

Powerparret har fået en søn

Et af musikkens helt store power couples, Rihanna og ASAP Rocky, er blevet forældre for første gang, til en dreng, skriver TMZ. Parret, der har været sammen siden 2020, har dog endnu ikke selv bekræftet den glade nyhed.

Der er efterhånden gået en del år siden Rihannas seneste album, helt præcist seks, men i slutningen af ​​sidste år forlød det, at musikerens niende studiealbum vil se dagens lys i den nærmeste fremtid. Den nye musik vil også være "helt anderledes" fra Rihannas tidligere udgivelser, skrev NME.

I et interview med Associated Press i september 2021 sagde Rihanna følgende om sin nye musik:


“Du forventer ikke, hvad du kommer til at høre, bare tænk over det. Uanset hvad du ved om Rihanna, vil det ikke være, hvad du hører. Jeg eksperimenterer virkelig, og musik er ligesom mode, der skal være plads til at lege, jeg skal kunne have præcis det tøj på, jeg vil, og behandle musik på samme måde. Så jeg har det sjovt, og [musikken] vil være helt anderledes.”

Hendes kæreste, rapperen ASAP Rocky, aflagde et højt profileret besøg i Sverige i 2019, som endte i flere uger på Kronoberg Detention Center og til sidst en overfaldsdom for stjernen. Det var i forbindelse med en koncert i hovedstaden, at ASAP og dele af hans følge blev anholdt af svensk politi, efter at de angiveligt havde overfaldet en 19-årig mand på en gade i byen. De tiltalte hævdede, at de havde handlet i nødværge, men de forblev stadig varetægtsfængslet i nogen tid. Dommen blev til sidst en betinget løsladelse og betaling af et ret beskedent beløb i erstatning til offeret. Løsladelsen blev givet uden krav om at vende tilbage til Sverige for yderligere juridiske sanktioner.

Så var der den lidt gladere nyhed, da parret i januar 2022 annoncerede, at de skulle blive forældre, da Rihanna var gravid. Det meddelte parret gennem fælles billeder på Instagram, som nu er fjernet.


Den glade nyhed tog så en drejning til det værre, da ASAP Rocky endnu en gang blev anholdt, denne gang mistænkt for involvering i et skyderi i Los Angeles, USA, som ifølge NBC News skulle have fundet sted i november 2021. Offeret, der overlevede, siges at have fortalt politiet, at ASAP Rocky og to andre personer henvendte sig til ham på gaden. Han hævder, at kunstneren havde en pistol i hånden og skød tre til fire gange mod ham.

Rapperen blev anholdt, så snart han landede i LAX lufthavn i Los Angeles i et privat fly fra Barbados. Dette var efter at have været på ferie med sin barbadiske kæreste.

TMZ afslører nu, at parret har fået deres første barn, og fødslen siges at have fundet sted i sidste uge. Det er en dreng. Parret har dog endnu ikke selv bekræftet nyheden.


"Jeg tror, ​​jeg vil være en utrolig, bemærkelsesværdig, fantastisk far generelt," har ASAP Rocky tidligere udtalt.

"Jeg håber, vi kan omdefinere, hvad der betragtes som 'anstændigt' for gravide kvinder. Min krop gør utrolige ting lige nu, og jeg vil ikke skamme mig over det. Denne tid burde føles fejret. Hvorfor skal du skjule din graviditet?" Dette har Rihanna tidligere fortalt til Vogue under sin graviditet.

Herunder kan du se musikvideoen til ASAP Rockys “D.M.B.”, der gæstes af Rihanna:

ANNONCE