Nyhed

Kom til fødselsdagsfest med musik, lydkunst og gratis øl, når Radar fejrer 10 års fødselsdag

GAFFA.dk – alt om musik

Oplev lydkunst, toiletkoncert og musik fra blandt andet KH Marie og Ravi Kuma, når Radar fejrer 10 års fødselsdag på Godsbanen.

Radar er et lille spillested i Aarhus med beliggenhed i det kreative miljø på Godsbanen. Stedet er kendt for sin eksperimenterende tilgang, der udfordrer den klassiske musikscene i form af tværæstetiske koncertoplevelser og andre alternative lydoplevelser. Radar er kendt som en scene, der dyrke nichen såvel som vækstlagsmusikken. Tidligere lå spillestedet på Mejlgade under navnet Musikcaféen, hvorefter spillestedet rykkede til lokalerne på Godsbanen.

Nu kan det aarhusianske spillested så holde en 10 års fødselsdagsfest, da det allerede er 10 år siden, musikscenen slog sig ned på Godsbanen. Det fejrer Radar med en fødselsdagsreception og eftermiddagsbar, hvor man kan kigge forbi til en kold (og gratis) fadøl mellem klokken 14-15. Programmet strækker sig fra klokken 14 til klokken 17, hvor man blandt andet kan komme til fernisering på Radars Open Call-lydværk “Transformation” samt opleve en toiletkoncert med Kasper Staub Synthesizer Orchestra.


Efter fødselsdags receptionen lukker Radar ned for en kort stund, men kun for samme aften at kunne åbne dørene til aftenprogrammet, der i bedste Radar-stil byder på fire musikalske indslag fra KH Marie (billedet), KR4N, Ravi Kuma og Sofus Forsberg & Bjørn Svin.

LÆS OGSÅ: VIDEOPREMIERE: Ravi Kuma holder fyraftens-fitness med kinky vogue og rodeotyr

Dagsprogrammet er ganske gratis, og alle er velkomne til at tage del i fejringen. Aftenprogrammet kræver køb af billet, hvis man ikke vil gå glip af de musikalske oplevelser, og de kan købes gennem dette link.


Varm op til koncerten med KH Maries nummer "ind i mørket":

ANNONCE