Nyhed

Pil starter ny tradition i Store Vega

Det bliver en debutoptræden på scenen og en af de helt nye åbningskoncerter

Den 13. januar optræder Pil i Store Vega, der ellers ofte er tørlagt i perioden efter nytår.

Det er en del af en ny tradition med en åbningskoncert, der indleder koncertåret i Vega med at præsentere en kunstner, som netop er blevet klar til at prøve kræfter med Store Vega.

”Ideen med at åbne Store Vegas scene med et brag er, at vi kan give artisten og åbningskoncerten ekstra opmærksomhed og signalere, at nu starter endnu et sprudlende koncertår,” siger Lene Vive Christiansen, programchef i Vega, i en pressemeddelelse i forbindelse med koncerten.


Koncerten med Pil falder to måneder efter den sidste koncert på hendes Kom Vi Flyver Tour 2022, der starter i Train, Aarhus i dag og som fortsætter med yderligere ti koncerter den næste måned.

Pil skriver sange om det uperfekte liv og forsøger at åbne op for sin sårbarhed, som hun sagde i et interview til GAFFAs forside i maj måned.


Interviewet kom i samme måned som debutalbummet, Kom vi flyver, siger du, og en koncert på SPOT Festival, der fik fem ud af seks stjerner af GAFFA.

”Det lyser ud af Pil, at hun nyder hvert sekund, og det smitter i den grad af på publikum. Der bliver klappet, hujet, danset og formet hjerter med hænderne. Alt i alt en fest for enhver popelsker. Giv Pil en større scene næste gang, så vi kan få mere plads til at danse, tak!” skrev Michelle Kornstad.

Billetterne til Store Vega koster 225 kroner uden gebyr, og man kan købe dem fra den 7. oktober klokken 10.00 via Vega og Ticketmaster.


ANNONCE