Nyhed

Big Sean genudgiver album - hør hidtil uudgivet ekstranummer her

Rapperens andet album tilgængeligt på streamingplatforme ti år efter udgivelsen

Mellem Big Seans debutalbum og opfølgeren Hall of Fame, blev Detroit udgivet. Nu – ti år efter udgivelsen – er albummet tilgængeligt på alle streamingtjenester med ekstranummeret ”More Thoughts” fra 2019.

”Klassiske tider, der ændrede alt for os. Endelig tilgængeligt på alle platforme,” skriver Big Sean på Instagram og uddyber på Twitter.

”Detroit-mixtapet var den første gang, jeg kunne samarbejde med en masse fantastiske artister (Jhené, Cole, Kendrick, Wale og så videre).”


 


Udover de nævnte er også Chris Brown, Wiz Khalifa, Snoop Dogg og flere at finde på albummet, der kom ud den 5. september 2012.

Albummet er en hyldest til Seans hjemby, Detroit, med en blanding af sange og taler om byen:

”Oplevelsen jeg havde i Detroit var en helvedes oplevelse, fordi den formede mig, den støbte mig, den voksede på mig, jeg var ny og forbedret,” siger Snoop Dogg blandt andet i ”Story by Snoop Lion.”


I 2020 kom efterfølgeren Detroit 2, der på samme måde hylder Motor City, og kærlighedserklæringen til hjembyen fik to stjerner af GAFFAs Simone Nowack:

”Men det gør albummet aldrig. Altså byder på noget radikalt andet,” skriver hun og fortsætter senere: ”Og ikke nok med, at Big Sean mister sin egen lyd og originalitet, så overshiner hans gæster ham også.”

LÆS OGSÅ: BIG SEAN-ANMELDELSE: Ambitiøst stjernetræf falder til jorden

ANNONCE