Nyhed

Calby sættter fokus på mental sundhed med gratis koncert

Gratis arrangement i Odense skal skabe opmærksomhed om børn og unges psykiske trivsel

Mental sundhed er et emne, der aldrig kan få nok taletid. Især ikke når en national undersøgelse har vist, at hver tredje unge kvinde og næsten samme andel unge mænd i Danmark har dårligt mentalt helbred.

Derfor er det så vigtigt, når en foranstaltning som den, Odense Kommune har taget initiativ til at lave, finder sted nu på lørdag den 10. september fra 15:00-18:00.

I Odense er kommunen nemlig blevet gjort opmærksomme på den sørgelige nyhed, at der sket en fordobling i antallet af odenseanere, som scorer lavt på den mentale sundhedsskala – og det vil de lave om på.


Derfor har de arrangeret et såkaldt ”Åben By”-arrangement, hvor Odenses borgere er inviteret til en politisk debat med mulighed for at komme med forslag, der kan styrke arbejdet med børn og unges trivsel.

Blandt indslagene vil professor i psykologi, Svend Brinkmann, komme omkring præstationssamfundet, og hvilken indflydelse det har for børn og unges liv i dag. Derudover vil sangeren Calby levere en optræden, hvor han både vil synge og fortælle om hans egne oplevelser med mental mistrivsel.  

Calby har tidligere optrådt på forsiden af GAFFA og har modtaget fem flotte stjerner i anmeldelsen af sit debutalbum.


Arrangementet finder sted i Carl Nielsen Salen i Odense Koncerthus lørdag den 10. september fra klokken 15-18. For at deltage skal du tilmelde dig senest torsdag den 8. september inden klokken 23:55 lige her.

LÆS OGSÅ: FORSIDEN: Calby – når de store drømme spænder ben

ANNONCE