Nyhed

Justin Bieber stopper turné på ubestemt tid

Han aflyser verdensturnéen for at prioritere sin sundhed

Justin Bieber turnerer i øjeblikket med sit sjette studiealbum, og var som bekendt også forbi Smukfest for en måneds tid siden. Nu har udmattelsen imidlertid indhentet ham og fået ham til at annoncere pause fra koncerterne - på ubestemt tid.

Beslutningen blev truffet efter Biebers koncert i den brasilianske hovedstad Rio de Janeiro:

”Da jeg var kommet af scenen, overtog udmattelsen mig, og jeg indså, at jeg var nødt til at gøre mit helbred til en prioritet lige nu,” skriver Bieber via Instagram og fortsætter: ”Jeg skal nok klare den, men jeg har brug for tid til at restituere og få det bedre.”


Det er anden gang, at Justice-turnéen bliver aflyst, efter at han tidligere på året blev diagnosticeret med det såkaldte Ramsay Hunt-syndrom, der lammede den ene side af hans ansigt og tvang ham til at aflyse koncerter i Nordamerika.


Bieber fik det dog bedre og bragte Justice World Tour til dette års Smukfest med en koncert, som fik to stjerner af GAFFAs anmelder, der beskrev ham som ”fraværende” og ”indadvendt.”

LÆS OGSÅ: JUSTIN BIEBER-ANMELDELSE: Fraværende og indadvendt generationsstjerne på prædikestolen

Men det er netop de syv koncerter i kølvandet på sygdommen, der har gjort ham træt, og som nu gør, at han tager en endnu en pause. Det er planlagt, at Bieber skal spille i Royal Arena i København den 17. og 18. marts 2023 - forudsat, at han får det bedre inden da.


Det er ikke første gang, Bieber har taget en for stor mundfuld med sine koncerter. Hans tidligere turné Purpose World Tour endte med at blive forkortet med 14 koncerter, og på samme måde måtte han også aflyse Meet&Greets på samme turné – begge dele på grund af udmattelse og for at fokusere på sin mentale sundhed.

Og det 28-årige popikon er ofte meget åben omkring sit mentale helbred, blandt andet i de ti episoder af serien Seasons, hvor Bieber fortæller om det anderledes liv, han har haft, efter at han allerede var blevet kendt i en alder af 15 år.

Det samme er i øvrigt temaet i sangen ”Lonely” fra Justice-albummet, som Bieber turnerer med i øjeblikket.

ANNONCE