Nyhed

LYT: Hedda Mae hylder yndlingsårti i lavalampens skær

Popmusikeren fuldender ep-trilogi med inspiration fra Icona Pop og Robyn

Den nye ep, This Might Get Loud, er den tredje og dermed sidste ep i en trilogi af den unge Bergen-sanger. Den kommer ud den 16. september, og denne gang har Mae trukket på inspiration fra sine tre yndlingsårtier – 1970’erne, 2000’erne og 2010’erne.

Den kommende udgivelse tager afsæt i 10’erne og afslutter Maes hyldest til årtierne, inspireret af vidt forskellige kunstnere. Udgivelsen et markerer også starten på en kommende efterårsturné i flere europæiske lande.

”Jeg er virkelig spændt, og jeg ser virkelig frem til at lære, hvordan det er at være kunstner uden for pandemien. Endelig kan folk være til en Hedda Mae-koncert og faktisk danse!” siger Hedda Mae i en pressemeddelelse i forbindelse med ep'en.


”At komme til at spille i Europa har været en drøm, jeg har haft i meget lang tid, så det er virkelig fantastisk!”

Hedda Mae besøgte SPOT Festival i år, hvor hun tog publikum med tilbage til teenageværelset i en firestjernet optræden.

”Hvis man køber præmissen om et pangfarvet og legende popunivers, så gør Hedda Mae alt det, der kan forventes af hende,” skriver Johanne Nedergaard og fortsætter:


”Da den mest kendte sang, ”Madness” kom på, blev danseskoene kridtet i støvet fra den tørre forårsmuld – vokalen og koret var lige der, hvor de skulle være, og humøret steg op på nye breddegrader blandt publikum. Velkommen, forår!”

Du kan høre en forsmag på den nye ep med single nummer to, ”Another Stranger,” der på bedste 2010-vis tager seeren tilbage til lavalampen og lilla neonlys.


ANNONCE