Nyhed

Nyt GAFFA på gaden i morgen: Mød JJ Paulo, Hugorm, Orm og mange flere

Glæd dig til 68 sider proppet med interviews, anmeldelser, klummer, koncertanbefalinger og meget mere.

Fredag den 30. september er GAFFAs oktobernummer på gaden. Glæd dig til 68 sider proppet med interviews, anmeldelser, klummer, koncertanbefalinger og meget mere.

Du kan fra fredag den 30. september læse bladet online eller gå offline og bladre igennem vores analoge magasin uden digitale forstyrrelser. Du finder bladet på en café, et bibliotek, i en pladebutik, på et spillested eller hos en anden kulturinstitution nær dig. Du kan også få GAFFA sendt direkte til døren hver måned for kun 29 kroner: tilmeld dig GAFFA+ Premium her. 

I denne måned pryder JJ Paulo forsiden. Han er aktuel med en ny ep og store koncerter i oktober. Vi har mødt den dansk-afrikanske sanger, der har trodset modgang og har kæmpet sig frem med en ukuelig tro på sig selv. 


Blæst har medvind på cykelstien. Vi har mødt den unge popkvartet, der netop har modtaget P3 Lytterhittet-prisen for "Juice" og har en tætpakket kalender med udsolgte koncerter året ud.

Hugorm bider fra sig med nyt album, Tro, hug og kærlighed. Vi har fået en indgående snak med Simon Kvamm om alder, hævn og om at sige ja til at være dommer i X Factor.

Selina Gin med en fortid som sanger i hedengangne Nelson Can er tilbage med sit første soloalbum. I et stort interview taler hun åbenhjertigt om at debutere sent som musiker, men alligevel komme på konservatoriet, om alvorlige angstanfald og om at være én person på scenen og en anden til hverdag.


Suede er gået punk midt i livet. Vi har talt med en veloplagt Brett Anderson om nostalgi, livet i 50'erne og fremtiden.

Orm er aktuelle med et sorgbearbejdende dobbeltalbum. Vi taler med det ambitiøse black metal-band.

Du kan også læse interviews med Lasse Skriver, dansk-amerikanske Jeuru, Uffe Lorenzens nye band Lydsyn og med skuespilleren Morten Hee Andersen, aktuel i den nye DR-serie Carmen Curlers, der fortæller om sit forhold til musik.


Som sædvanlig har vi også masser af albumanmeldelser samt vores Tech-sektion med nyheder og anmeldelser om musikgadgets og det, der ligner.

Derudover kan du nyde vores faste indslag i vores introsektion. Heriblandt redaktørens leder, Minus til plus, Nye udgivelser, vi glæder os til, Ordet er frit, Hold øje med – fire favoritter fra vækstlaget, Soundtrack til livet og de bedste tracks lige nu. 

Livesektionen byder på de bedste liveanmeldelser, Månendens spillested, Månedens event og Live-nyheder.

Rigtig god fornøjelse med GAFFA oktober 2022!

ANNONCE