Nyhed

VIDEO: Se Beck besøge Gorillaz på scenen

De fiktive figurers nyeste album byder på en imponerende gæsteliste

For nyligt blev det annonceret, at der snart kommer en ny plade fra tegneseriebandet med Damon Albarn i front. Pladen udkommer den 24. februar 2023, men de to første singler er allerede ude og byder ligesom resten af albummet på en imponerende gæsteliste.

Tame Impala, Bootie Brown og Thundercat er således med på numrene ”Bad Gold” og albummets titelsang ”Cracker Island”. Derudover er det blevet afsløret, at Stevie Nicks, Bad Bunny, Adeleye Omotayo og Beck medvirker andre sange på pladen, og allerede nu har gruppen leveret en forsmag på deres samarbejde med amerikanske Beck.

I weekenden (den 23. september) spillede de nemlig et show i Los Angeles, hvor den garvede sanger lagde vej forbi. Her fik det kommende albums tiende nummer, ved navn ”Possession Island”, sin livedebut. Det skriver NME.


Det er ikke første gang, Gorlilaz arbejder sammen med Beck. På deres seneste album, Song Machine, Season One: Strange Times fra 2020 medvirkede Beck således på nummeret ”The Valley of the Pagans”.

GAFFAs anmelder var både glad for nummeret og for albummet som helhed, og tildelte hele fem, flotte stjerner:  


”På det reelle album er det svært at få øje på deciderede svagheder. Song Machine-projektet har genrejst 2D, Murdoch, Noodles og Russel som de vakseste af junglens dyr. Oh yeah”.

LÆS OGSÅ: DAMON ALBARN-INTERVIEW: En trøst i mørke tider

ANNONCE