Er du YOUNG eller FOREVER YOUNG?

Fortet Live i Dragør er to dagskoncerter som rammer de unge om fredagen, og deres forældre dagen efter. Men et er sikkert - der er lagt op til KÆMPE FEST.

Hvad har Dan Rachlin, Joakim Hediger, George Michael, Duran Duran, Modern Talking tilfælles? De startede en karriere i 80erne og elsker stadig dette årti. Så er du vokset op med permanent i håret, sort eyeliner, masser af hårlak og skulderpudder er du kommet til rette fest. 

Det er med stolthed, at Fortet Live præsenterer en kæmpe hyldestfest af 80’erne, med noget af det bedste musik fra dette legendariske årti. På den af Dragørs flotteste venues. FORTET. DJ Dan RACHLIN og  DJ JOAKIM HEDIGER styrer eftermiddagen og aftenen fra dj pulten med de bedste 80ér numre mellem de fede kunstnere. Det tegner til at blive et HITS på HITS ni timers marathon, og interessen er så stor at der er knapt 6000 interesserede, og de første 1200, som elsker 80erne har købt billetter. 

Fortet - Live er en dags Festival, hvor initiativstagerne Michael Busk og Thomas Thomsen, glæder sig med stolthed og spænding over årets program, og den succes festivalen tegner sig for. 

Michael Busk: “Vi ville skabe noget særligt for os selv, som elsker 80erne, og så noget andet til vores unge  - så vi valgte kunstnerne som synger hvad vi er vokset op med, og hvad de unge vokser op med nu. At festivalen ligger i Dragør er fordi vi selv bor der. Men vi har også skabt festivalen for at invitere alle ud til den af Amager’s flotteste hjørner. Fortet, som er noget ganske særligt. Råt og spændende med fantastisk flot beliggenhed ud over sundet og havnen. Der er desuden masser af neon lys, food trucks og ni timers musik, når Fortet - Live løber af stablen d. 31.maj og 1.juni 24.

Young

Tidens unge er vilde med Icekiid og Benny Jamz, så en dobbeltkoncert med de to unge, i trygge rammer på Dragør Fortet kan kun blive en FEST. Busk fortsætter “ Vi har skabt en plads, hvor der er 100 % sikkerhed for, at de unge kan feste sammen under gode forhold. Desuden er denne dag kun med max. 1500 gæster, så det er en eksklusiv koncert kan man vist godt sige med to af tiden største danske rapstjerner. Udover optræder rapperen, Luxoor og en dj sørger for mellem kunstnerne, at Amagers største dansegulv på græs vil invitere de unge til en livs fed oplevelse.

Forever Young

Dagen efter er det den ældre generation som skal feste i Dragør. Hvad har Dan Rachlin, Joakim Hediger, George Michael, Duran Duran, Modern Talking tilfælles? De startede en karriere i 80erne og elsker stadig dette årti. Så er du vokset op med permanent i håret, sort eyeliner, masser af hårlak og skulderpudder er du kommet til rette fest. 

Det er med stolthed, at Fortet Live præsenterer en kæmpe hyldestfest af 80’erne, med noget af det bedste musik fra dette legendariske årti. På den af Dragørs flotteste venues. FORTET. DJ Dan RACHLIN og  DJ JOAKIM HEDIGER styrer eftermiddagen og aftenen fra dj pulten med de bedste 80ér numre mellem de fede kunstnere. Det tegner til at blive et HITS på HITS ni timers marathon.

Michael Busk udtaler: "Vi har været ude og kigge i Europa, for at finde de bedste Tribute bands til alle som elsker 80erne med hits fra 80erne.
Det er lykkedes!!!! og vi er meget stolte over at kunne præsentere et heldagsprogram, der vil garantere den største 80’er fest, med flere bands der aldrig er set i Danmark før.

Modern Talking Reloaded (DE)
Tribute til det bedst sælgende tyske 80’er duo Modern Talking.
Med i alt 125mio solgte albums, og med alle deres kæmpe hits som You’re my Heart, You’re my soul, Cheri Cheri Lady og Brother Louie m.m, er vi garanteret en festlig stemning.

Duran Duranies (IT) Duran Duran Tribute.
Vi har efter lang tids søgen fundet dette fantastiske italienske Tribute band til Duran Duran. I vores optik, så bliver ikke mere 80’er agtigt end det her.

De spiller alle de største hits som Rio, The Wild Boys, The Reflex m.m, og med en forsanger som lyder fuldstændigt som Simon Le Bon, kan det kun blive en fest. Duran Duran har solgt 90mio albums.

Wham/ George Michael Celebration (UK / DK)

George Michael og Andrew Ridgeley's HIT album Make It Big fylder 40 år og numrene derfra skal fejres.

BBC kalder Steve Mitchell for George Michael. og lever af at synge de fantastiske sange vi alle elsker. Med på bas er Dave West, som har spillet med Wham!. Linda Andrews X-factor vinder & Godpelsanger er med som gæstesanger. De kommer som fuldt liveband. Husk dansesko’ene.

Klar til hits, dans og cocktails Tropicana Style.

Kom og hør hits på hits som Last Christmas, Club Tropicana, Careless Whispers, Everything She Wants m.fl

Varm op her med Celebrating af George Michael:

Billetsalget er startet, så fang 80'er vennerne eller kom og mød nye. 

ANNONCE