Nyhed

The Rolling Stones udgiver livealbum - med stjernespækket gæsteliste

Med livealbummet følger også tilhørende koncertfilm på dvd og Blu-Ray

The Rolling Stones udgiver et livealbum fra en koncert, der fandt sted i 2012 i Prudential Center i Newark, New Jersey. Der bliver også udgivet tilhørende koncertfilm på dvd og Blu-Ray, skriver NME.

Oprindeligt blev 2012-showet sendt som pay-per-view-begivenheden The Rolling Stones: One More Shot. Denne er nu blevet remixet og redigeret og vil blive udgivet som det kommende livealbum GRRR Live!. Udgivelsen vil bestå af et tredobbelt-album på vinyl - eller et dobbelt-album i cd-format, hvis man foretrækker det sådan.


Showet, der altså blev afholdt for ti år siden, inkluderede besøg fra en række prominente musikere, der alle er med på det kommende livealbum. Her sang Lady Gaga duet med Mick Jagger på ”Gimme Shelter”, og John Mayer samt Gary Clark Jr. gæstede også scenen.

Senere optrådte The Black Keys med bandet på en coverversion af Bo Diddleys ”Who Do You Love”, mens Bruce Springsteen spillede ”Tumbling Dice” med de britiske kolleger. Bandet fik også besøg af deres tidligere guitarist Mick Taylor på scenen, da de optrådte med ”Midnight Rambler”.

GRRR Live! står til at blive udgivet i februar 2023. Derudover arbejder bandet på nuværende tidspunkt på opfølgeren til Blue and Lonesome fra 2016, der vil indeholde de sidste indspilninger af den afdøde trommeslager Charlie Watts.


Mick Jagger blev også for nyligt spottet i studiet med popstjernen Dua Lipa, hvilket har vakt undren og givet anledning til spekulationer om et muligt samarbejde.

LÆS OGSÅ: Nyt album på trapperne: The Rolling Stones arbejder på nyt materiale

ANNONCE