Nyhed

The Black Keys aflyser hel turné - nu har de afsløret årsagen

Skuffede fans kunne i weekenden konstatere, at hele duoens planlagte USA-turné til efteråret er aflyst

Tidligere på året udgav The Black Keys - alias Dan Auerbach og Patrick Carney - deres seneste studiealbum, Ohio Players. Og til september var der annonceret en række arenakoncerter i USA for at promovere albummet.

I den forløbne weekend kunne fans så med skuffelse konstatere, at de annoncerede turnédatoer - med en enkelt undtagelse - var fjernet fra internettet igen. På sociale medier har en del fans spekuleret i svigtende billetsalg som årsag til aflysningen.

Nu har The Black Keys så selv forklaret baggrunden for aflysningen af deres Ohio Players-turné. På sociale medier forlyder det fra duoen, at de, fremfor de planlagte arenashows, hellere vil optræde i mere intime rammer - ganske som tilfældet var på deres nylige, europæiske turné.


"Vi vil gerne forsikre alle om, at både Dan og Patrick er i live og har det godt," indleder bandet opslaget, som fortsætter:

"I kølvandet på vores seneste koncertrække i Europa og Storbritannien, inklusive ikoniske venues som Brixton Academy og Zenith i Paris, har vi besluttet at foretage nogle ændringer i forhold til den nordamerikanske del af vores International Players Tour, som vil give os mulighed for at tilbyde både de amerikanske fans og bandet selv en tilsvarende spændende, intim oplevelse," skriver bandet og lover samtidig, at nye datoer og venues snart vil blive annonceret.

Velspillet, men også jævnt søvndyssende helte-hyldest


ANNONCE