Nyhed

GUIDE: Disse koncerter kan du opleve i din efterårsferie

Det er efterårsferie, og der er masser af musik at opleve rundt i det ganske land. Vi har valgt et udpluk af efterårsferiens mange spændende koncerter, som du kan orientere dig om i artiklen her.

Jesper Binzer - Gratis intimkoncert med udsigt over hele Aarhus 

Lørdag den 22. oktober kan du opleve Jesper Binzer i intime rammer, når han gæster Salling Rooftop i Aarhus. Jesper Binzer er mest kendt for at være frontmand i D-A-D, men har også slået sig fast på den danske musikscene som solist. Med den danske rockguitarist, Søren Andersen, kan du nu opleve dem til en intimkoncert på Salling Rooftops scene. Koncerten starter klokken 14.00, og det er gratis.

Kan opleves her:
22/10 Salling Rooftop, Aarhus Hun_sagde – Rå og energisk hiphop med toner af artpop og R&B 

Hun_sagde inviterer til to release-koncerter, når hun den 20. og 21. oktober gæster VinDanmark i Aarhus og Rust i København for at fejre udgivelsen af hendes første ep, som netop er blevet udgivet. Hun_sagde fortæller gennem poetiske tekster om menneskets og samfundets mørke sider, og er ikke bange for at tage fat i de emner, ingen andre tør røre.

Kan opleves her:
20/10 Rust, København
21/10 VinDanmark, Aarhus


JOSVA – Et laid-back kosmos af reflekterede tekster
Den 24-årige aarhusianske JOSVA bevæger sig i krydsfeltet mellem r&b og hiphop, når han ruller et laid-back kosmos ud af reflekterede tekster og et atmosfærisk lydbillede. Han har allerede fingrene dybt begravet i musikkens muld og er for alvor klar til at breake sin egen lyd på tværs af airplay, streams, de danske livescener, din weekend, efterårsferie og hverdag- 

Kan opleves her:
21/10 Train, Aarhus  Sigur Rós – 25 års historie på en enkelt aften

Den islandske trio Sigur Rós har lovet, at de til koncerten i K.B Hallen den 22. oktober vil lufte nogle nye sange og samtidig optræde med perler fra deres anmelderroste bagkatalog. Et katalog, som spænder over 25 års musikalsk virke. Her hos GAFFA har vi tidligere givet Sigur Rós seks ud af seks stjerner for deres optræden - så vi glæder os meget! 

Kan opleves her:
22/10 KB Hallen, København 

Nils Frahm - Den verdensberømte tyske pianist og komponist gæster Musikhuset

Nu har du chancen for at opleve verdensstjernen Nils Frahm i hjertet af Aarhus, hvor han fylder Musikhusets Symfonisk sal med sine eventyrlige klange. Nils Frahm har det seneste årti markeret sig som en af de største forenere af elektronisk og klassisk musik med en fanskare over hele verden. Til sine koncerter i Danmark har han bjergtaget både publikum og anmeldere med sin ukonventionelle tilgang til musikken.

Kan opleves her:
21/10 Musikhuset, Aarhus 

 


Volbeat – på trimuftog

Få danske musikere har opnået så meget succes, som danske Volbeat har det seneste halvandet årti. Fra at spille først Danmark, og siden store dele af verden tynd, til at optræde i et udsolgt Parken som det første danske band nogensinde. Volbeat er nemlig et band, der ved, hvad der fungerer live, og som gang på gang viser deres store kompetencer.

Kan opleves her:
18/10 Jyske Bank Boxen
20/10 Royal Arena, København (udsolgt)

 

Caroline Polachek – Popelskere - foren jer!

Hvis popmusik er din ting, så er Caroline Polachek det også. Den amerikanske musiker inkorporerer synths i sine sange, som få andre kan finde ud af det. Hendes musik rammer lige durk ned i enhver popelskers hjerte, og når hun først folder sig ud på en scene, er der ikke et øje tørt.

Kan opleves her:
18/10 Store Vega, København 

Tag sommerhittet med til efteråret

Du har næppe kunnet undgå Blæsts hit “Juice” denne sommer. Sangen har været overalt på de sociale medier, og bandet har optrådt på en lang række festivaler. Og nu har du muligheden for at tage sommeren lidt med ind i efteråret, når Blæst tager på Danmarksturné med sine dansevenlige popbangere. 

Kan opleves her: 
20/10 Trapperiet, Lyngby
21/10 Harders, Svendborg
22/10 Platform K, Horsens 

Iris Gold – Lyd præget af en multikulturel baggrund og et bredt genremix

Sidst Iris Gold stod på scenen i DR Koncerthuset, var det med det storslåede show Black Voices. Nu vender hun tilbage på egne ben og får dansegulvet i Studie 2 til at koge over med sin smittende energi og karakteristiske lyd. Iris Gold er en unik live-performer med et afsmittende højt energiniveau, som er kendt for at kunne få ethvert publikum op af stolene. Hendes karakteristiske lyd er præget af hendes multikulturelle baggrund og er et genremix alt fra af hiphop, funk, pop og rock i et farverigt og eklektisk lydunivers.

Kan opleves her:
22/10 DR Koncerthuset, København 

Grandmaster Dee Pee inviterer til old school hiphop-event med flere artister 

Den danske hiphop pioner Dee Pee, der står bag rapbandet, Rockers By Choice, holder jubilæumskoncert i Amager Bio i forbindelse med sit 40 år lange virke som hiphopper. Derfor har han inviteret en række musikere med på scenen, hvor man blandt andet kan opleve Rockers By Choice, Karen Mukupa, Jøden og mange flere markante navne, når dansk hiphop og Grandmaster Dee Pees 40 år i gamet bliver hyldet. 

Kan opleves her:
22/10 Amager Bio, København 

 

Kira and The Kindred Spirits – Gedigen dansk rock

I anledning af 20-året for Kira and the Kindred Spirits debutplade “Happiness Saves Lives” annoncerede bandet sidste år en særlig re-union koncert på RUST i København. Spillestedet har en særlig plads i bandets historie, da det var der de spillede deres første fuldlængdekoncert. Koncerten er for længst udsolgt og nu har bandet besluttet sig for at tilføje flere koncerter og tage på deres første turné i 15 år. Derfor kan du også opleve dem i Aarhus på Voxhall i din efterårsferie. 

Kan opleves her: 
22/10 Voxhall, Aarhus 

 

ANNONCE