Nyhed

Lewis Capaldi ændrer sangtekst af Sheeran: "Ed, det er 2022"

De to har arbejdet sammen om klaverballade på Capaldis kommende album

Den ene af 12 sange på Lewis Capaldis nye album er skrevet i samarbejde med Ed Sheeran. Men de to var ikke enige om alting på sangen "Pointless," da Capaldi måtte ændre noget af den originale tekst, fortæller han BBC News i et nyt interview.

”Hun giver mig mere end alt, jeg giver hende mit efternavn.”

”Jeg tænkte: ”Ed, det er 2022. Der er ingen, som skal tage ens efternavn. Det synger jeg ikke!”" fortæller han i interviewet og sår selv tvivl om, hvorvidt Sheerans kone bærer hans efternavn.


Den omdiskuterede linje var ikke den eneste udfordring, Capaldi håndterede i forbindelse med samarbejdet med stjerne-kollegaen. For han kender den britiske hitmagers effekt på sange.

”Alle britiske artister, der har et album i top1, virker til at have Ed på det. Det er et vidnesbyrd om, hvor god han er, men jeg var varsom med det. Mit ego tænkte: "Jeg vil ikke have, at andre tænker, Ed Sheeran skrev min sang,”" forklarer han og fortsætter:

”Jeg nævnte det for ham, og han tilbød at tage et pseudonym – men han har hjulpet med at skrive den, så det burde ikke være et spørgsmål.”


Sangen er en del af skottens andet album, Broken By Desire To Be Heavenly Sent, der udkommer den 19. maj 2023. Den første single, ”Forget Me,” kom ud i september måned med en ”Club Americana”-inspireret video.

Selvom albummet – og sangen med Sheeran - først kommer ud i slutningen af foråret, giver han sandsynligvis en forsmag, når han gæster Danmark på turnéen af samme navn som albummet.


Billetterne kommer til salg på fredag klokken 10.00, mens der er forsalg i morgen.

LÆS OGSÅ: Lewis Capaldi kommer til Danmark: ”Meget dårlig planlægning fra vores side

ANNONCE