Nyhed

TRAILER: Hudløst ærlig Gomez i rå dokumentar

Dokumentaren har premiere til november

Den amerikanske sanger Selena Gomez startede sin karriere meget tidligt, da hun som blot 10-årig optrådte som skuespiller i tv-serien Barney & Friends. Siden er det kun gået stærkere, da hun som 16-årig, efter at have optrådt på Disney Channel, trådte ind i musikkens verden med gruppen Selena Gomez & The Scene og senere som solist.

Det er ikke nogen hemmelighed, at livet for stjernen ikke altid har været lutter lagkage. Gomez har nemlig altid været åben omkring sit mentale helbred. Blandt andet aflyste hun sin verdensomspændende Revival-turné tilbage i 2016 på grund af depression og angst. I en udtalelse om aflysningen fortalte hun ærligt om sin mentale mistrivsel, og at hun ønskede at være proaktiv og fokusere på sit helbred og sin lykke.

Ud fra en nyligt udgivet trailer viser det sig også, at mentalt helbred kommer til at være et bærende emne i en ny dokumentar om sangeren, som bærer titlen Selena Gomez: My Mind & Me. Traileren indledes med Gomez’ stemme, der fortæller:


”Bare vær, den du er, Selena. Ingen bekymrer sig om, hvad du laver. Det handler om, hvem jeg er og at være okay med, hvor jeg er. Jeg er taknemmelig for at være i live”.

Filmen er instrueret af Alex Keshishian og udkommer den 4. november på Apple TV+. I filmen følger man Selena Gomez gennem seks år, hvor hun gennem op- og nedture fortæller om hendes vej til berømmelse, hendes kamp med sygdommen Lupus og hendes oplevelser med depression og angst.


Den officielle beskrivelse af filmen lyder således:

”Efter år i rampelyset opnår Selena Gomez en ufattelig stjernestatus. Men netop som hun når et nyt højdepunkt, trækker en uventet drejning hende ind i mørket. Denne rå og intime dokumentar spænder over hendes seks års lange rejse ind i et nyt lys”.

Selv Gomez delte traileren den 10. oktober - en dag, der er dedikeret til at fremme og sætte ord på mentalt helbred - med teksten: "Hvert åndedrag, et gennembrud. Til ære for #WorldMentalHealthDay deler jeg traileren for Selena Gomez: My Mind & Me." 


LÆS OGSÅ: Video: Selena Gomez klar med elegant video til ”Kill Em With Kindness”

ANNONCE