Nyhed

John Mayer giver dansk solokoncert

Den amerikanske sanger, sangskriver og guitarist John Mayer giver solokoncert i Royal Arena lørdag den 16. marts 2024.

Den amerikanske sanger, sangskriver og guitarist John Mayer giver solokoncert i Royal Arena lørdag den 16. marts 2024. Der sælges kun siddepladser.

John Mayer debuterede i 2001 med det ganske succesfulde Room for Squares og har udgivet otte studiealbum, senest det 80'er-softrock-inspirerede Sob Rock i 2021. Han har i alt modtaget syv Grammyer og har solgt mere end 20 millioner album. Tre af hans album har toppet den amerikanske hitliste, og ud af de otte udgivelser er de seneste syv gået top to i USA.

Mayer gav senest dansk koncert i 2019, hvor han besøgte både Royal Arena og Jyske Bank Boxen, og GAFFAs anmelder var begejstret for førstnævnte show.


LÆS OGSÅ: John Mayer skabte magi – og ikke kun for guitar-aficionados

Med som support har Mayer den amerikanske singer-songwriter Madison Cunningham, der i 2023 har vundet en Grammy for sit 2022-album Revealer i kategorien "Bedste Folk Album". Hun gav koncert i eget navn i Ideal Bar på Vega i København i december, og her var GAFFAs anmelder også mere end tilfreds.

LÆS OGSÅ: Madison Cunningham sparker røv i ”svær” musik spillet med stort overskud


Billetsalget starter fredag 21. april kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Billetterne til John Mayer i Royal Arena sælges som” mobile only”-billetter. Det betyder, at billetten er 100 procent digital og ligger i Ticketmaster app’en eller på din Ticketmaster profil på Ticketmaster.dk.

Ønsker du at overføre billetter til en anden, for eksempel en ven, så kan du gøre dette via Ticket Transfer på din profil – vær OBS på, at din modtager skal have en profil på Ticketmaster.dk samt at muligheden for Ticket Transfer først åbnes i dagene op til koncerten og ikke før.         


Varm op med "Last Train Home" fra 2021-albummet Sob Rock:

ANNONCE