Nyhed

King Krule kommer til Danmark

Den britiske sangskriver giver sin første danske koncert i seks år til oktober

Han skulle egentlig have givet koncert i KB Hallen tilbage i efteråret 2020 i kølvandet på albummet Man Alive! Men så ramte Covid19-pandemien, og koncerten blev udskudt og erstattet af to aftener i Store Vega - som imidlertid også endte med at blive aflyst.

Derfor er det også hele seks år siden, den i dag 28-årige brite King Krule - alias Archy Marshall - sidst har givet koncert herhjemme. Det foregik i Store Vega i december 2017, hvor GAFFA var til stede og kvitterede med fire stjerner.

Til efteråret - nærmere bestemt 23. oktober - er der så endelig mulighed for atter at opleve Marshall på en dansk scene, når han vender tilbage til Store Vega i København. Til den tid har han nået at udgive sit fjerde album, Space Heavy, som efter planen udkommer 9. juni.


Billetter til koncerten sættes i salg den 5. maj via Ticketmaster. Det bliver King Krules tredje koncert på dansk grund, når han rammer Vesterbro til oktober. Hans første danske show fandt sted i april 2014, hvor han gav en udsolgt koncert i Pumpehuset i København.

I forbindelse med sit seneste album gav King Krule et stort interview til GAFFA og indtog forsiden af bladet i marts 2020. 

King Krule – Ung englænder lægger anmelderne ned


ANNONCE