Nyhed

VIDEO: Koncertaktuelle King Krule varmer op til nyt album

GAFFA.dk – alt om musik

King Krules tredje album, Man Alive!, er lige på trapperne

King Krule, med det borgerlige navn Archy Ivan Marshall, har offentliggjort en musikvideo til sangen ”Alone, Omen 3”.

Musikvideoen er instrueret af Jocelyn Anquetil og følger på stemningsfuld vis den unge singer-songwriter på blandt andet en strand og i et spejlrum. Du kan se videoen herunder:

”Jeg følte, at jeg var kommet ud af et mørkt sted og havde det godt. Jeg værdsatte depressionen… men jeg kunne også godt lide, hvordan jeg havde det bedre her i nuet,” skriver den 25-årige brite i et statement til videoen.


”Alone, Omen 3” er andensinglen fra King Krules kommende album, Man Alive!, der har udgivelsesdato den 21. februar 2020 via pladeselskaberne True Panther/Matador. Man Alive! efterfølger 2017’s The Ooz og bliver dermed det tredje album i King Krule-diskografien.


LÆS OGSÅ: King Krule kommer til Danmark

Man Alive! vil indeholde sange fra Archy Marshalls selvinstruerede kortfilm, Hey World!, der udkom tilbage i november 2019. Du kan se filmen nederst.

Du kan også læse et større interview med King Krule i vores marts-magasin, der er på gaden den 21. februar.


Derudover har du også muligheden for at høre ”Alone, Omen 3” sammen med blandt andet ”Easy Easy”, ”Baby Blue” og ”Borderline”, når King Krule gæster K.B. Hallen i København den 7. marts i år. Billetter kan købes her.

ANNONCE