Nyhed

PIONERER: Seksstjernede Slowdive kommer til Danmark

Shoegaze-veteranerne vender tilbage til landet med længe ventet nyt album i bagagen

Tidligere på sommeren udgav britiske Slowdive en singleforløber for deres kommende album, som efter planen er på gaden den 1. september. Everything is Alive er bandets første nye udspil, efter at de i 2017 brød hele 22 års albumtavshed med Slowdive.

Og nu er der minsandten flere gode nyheder til Slowdives danske fanskare. De har nemlig meldt deres ankomst til Store Vega i København, hvor de vil give koncert den 21. januar 2024. Billetter kan købes for 350 kroner plus gebyr fra på onsdag den 6. september klokken 11.00 via billetlugen.dk.

Slowdive har været forholdsvis hyppige gæster herhjemme siden comebacket for seks år siden. I 2017 optrådte de således både på Roskilde Festival og i DR Koncerthusets Studie 2, og året efter kom de tilbage af to omgange for at give koncerter på henholdsvis Store Vega i København, på Voxhall i Aarhus og på Heartland-festivalen på Fyn.


Deres seneste danske koncert fandt sted på sidste års Syd for Solen-festival i København og modtog - ligesom Roskildekoncerten i '17 - de maksimale seks stjerner fra vores anmelder.

"Med et superflot digitalt visuelt bagtæppe, et lydanlæg, der levede op til bandets kvalitet, et storspillende band, et respektfuldt og begejstret publikum og en magisk stemning fra start til slut blev Slowdive på Syd for Solen måske årets festivalkoncert i Danmark," lød det blandt andet i anmeldelsen sidste sommer.

Koncertaktuelle Slowdive: – Vi har ikke noget behov for at hovere


 

ANNONCE