Nyhed

VERDEN VENTER: Christopher klar med vild annoncering

Den danske popstjerne bevæger sig op på et nyt niveau til næste år

Christopher kom på manges læber, da han denne sommer fik sin hovedrolledebut som den syngende fisker Elliott i Netflix-filmen A Beautiful Life. Trods lunkne anmeldelser blev filmen et internationalt hit og har skabt en bølge af succes for Christopher.

Nu annoncerer han så sine største shows til dato, når han til september 2024 indtager Royal Arena i København samt Djursland Bank Arena i Aarhus. Koncerterne bliver afslutningen på Christophers kommende (og første) verdensturné, som besøger både USA, Europa, Asien og Sydamerika.

I en pressemeddelelse fortæller Christopher om verdensturnéen og de to danske arenashows:


”Venner, jeg skal simpelthen på verdensturné! Det er så vildt at sige højt og jeg forstår det ikke engang selv, men det skal jeg. Og det er på grund af jer, som der har været der fra day one og derfor slutter vi selvfølgelig også touren af i Danmark! Det bliver i Royal Arena og Djursland Bank Arena sammen med jer. Det bliver også de eneste danske koncerter jeg spiller i Danmark i 2024, og derfor er det mega vigtigt, at I kommer og synger sammen med mig. Tak for jer. Ses!”

Christopher på scenen i Skanderborg, august 2023.
Christopher på scenen i Skanderborg, august 2023.

Sidst, danske fans kunne opleve Christopher live var blandt andet til årets Smukfest, hvor han spillede på Stjernescenen:


”Publikumsmængden foran Stjernescenen er da også stor, og Christopher får hurtigt underskrevet, at populariteten bestemt ikke er ufortjent. Han har en stor og flot stemme med de rigtige popsoul-fraseringer, viser han fra åbningsnummeret ”Honey, I’m So High” fra soundtracket til A Beautiful Life. Sangene, som han selv skriver med diverse sangskrivningspartnere, er velskrevne og iørefaldende uden decideret at genopfinde popmusikken, men de mange millioner streams giver mening,” lød vurderingen blandt andet fra GAFFAs Ole Rosenstand Svidt, som kvitterede med fire stjerner.

Albummet fra A Beautiful Life modtog også fire stjerner af GAFFA. Det var Josephine Andersen, som anmeldte det tilbage i juni med konklusionen:

”Alt i alt slipper hr. nudelhår ret godt fra sit første spillefilmssoundtrack. Det tipper måske lige rigeligt til den akustiske side, hvor man med fordel kunne have bygget lidt flere instrumentelle muskler på de enkelte tracks, men det kan man jo i stedet krydse fingre for kommer til at indgå på sommerens liveversioner.”


Billetsalget til Christophers to Arena-shows starter onsdag den 30. august kl. 10.00, og du kan skrive dig op til at få besked her.

Christopher: Her er mit soundtrack til livet

ANNONCE