Nyhed

EFTER NETFLIX-HIT: Hør ny single fra Christopher

"Jeg udlever filmens plot"

Christopher har haft stor succes med filmen A Beautiful Life, hvor han både synger, danser og spiller skuespil. I forbindelse med filmens succes har han blandt andet været på turné i Korea. Tidligere på måneden annoncerede Christopher, at han også skulle turnere i Europa og har fire datoer planlagt her i Danmark.

Nu har han tilmed udgivet en ny single, ”One”. Den udkom i fredags og kan høres under artiklen her.

”Modtagelsen af A Beautiful Life var helt ubeskrivelig, intens og overvældende! Og rejsen efter har været mere end en drøm; jeg udlevede filmens plot og kunne tage min musik med ud i verden, fordi folk lyttede til den og tog den ind,” fortæller Christopher i en pressemeddelelse, og tilføjer:


”Det er en enormt stærk oplevelse som musiker og sangskriver at få lov at leve ud på den måde. Og alligevel føles det, som om vi kun lige er begyndt.”

Soundtracket til filmen fik fire stjerner af GAFFA.

”Alt i alt slipper hr. nudelhår ret godt fra sit første spillefilmssoundtrack. Det tipper måske lige rigeligt til den akustiske side, hvor man med fordel kunne have bygget lidt flere instrumentelle muskler på de enkelte tracks, men det kan man jo i stedet krydse fingre for kommer til at indgå på sommerens liveversioner,” lød det i anmeldelsen.


Den nye single ”One” er ment som en takketale, som hylder alle de mennesker, der løfter os og gør os til den, vi er, hedder det i pressematerialet:

”Man er intet uden de mennesker, man har i livet. ’ONE’ hylder den man elsker og sin familie, alle vennerne og dem, der er der for en og gør, at man kan leve sit liv så ægte og autentisk som muligt,” fortæller Christopher i pressemeddelelse og afslutter:

”Når man ser indad og mærker alt det gode, er det vigtigt at løfte blikket op og rette det ud mod dem, der virkelig betyder noget i det store billede. Og det er den taknemmelighed og fællesskabsfølelse, ’ONE’ står for.”


Sidste gang, GAFFA oplevede Christopher live, var sidste år til Smukfest, hvor den 32-årige sangskriver fik fire stjerner.

”Lidt mere alvorlig, men ikke mindre fængende, er den afsluttende ’Fall So Hard’, som Christopher skrev til sin datter, da han blev far for første gang. Igen synger hele pladsen med. Efter 66 minutter er showet slut, og der har ikke været mange kedelige øjeblikke undervejs. Christopher mangler måske en smule personlighed og originalitet i sine sange sammenlignet med eksempelvis førnævnte Lukas Graham, som man aldrig er i tvivl om hvem er (i hvert fald ikke på de to første album), men han er på vej at dømme efter eksempelvis ’Fall So Hard’. Så hvem ved – måske bliver Christopher endnu større i fremtiden,” lød konklusionen i anmeldelsen.

Turnédatoer:
21. sept.: Djurslands Bank Arena - Aarhus
22. sept.: Djurslands Bank Arena - Aarhus
27. sept.: Royal Arena - København
28. sept.: Royal Arena - København

 

CHRISTOPHER OM SIN FØRSTE HOVEDROLLE: Grib chancen, når du får den

ANNONCE