Nyhed

SURPRISE-VISIT I VERDENSKLASSE: Sting overraskede med dansk intimkoncert

Den særlige optræden skete i forbindelse med annonceringen af Stings musical, som får skandinavisk premiere i Danmark i 2025

Hov, så stod han pludselig der. Et inviteret publikum på Østre Gasværk Teater fik sig i dag noget af en overraskelse, da ingen ringere end Sting trådte ind på scenen og gav en særlig intimkoncert. Her fremførte han et udvalg af numre fra musicalen The Last Ship, som han har skrevet musik og tekst til – og som i dag er blevet annonceret får skandinavisk premiere på netop Østre Gasværk Teater den 7. marts 2025.

Musicalen tager sin inspiration i Stings barndomserindringer fra opvæksten i den lille nordøstengelske havneby Wallsend. Her bliver publikum taget med på en rejse til en industrialiseret verden centreret om Stings hjemstavn og særligt det skibsværft på havnen, som lå ved siden af hans barndomshjem. I en pressemeddelelse lyder beskrivelsen af musicalen videre:

”Kernen i The Last Ship er den personlige fortælling om Gideon Fletcher, en sømand født i Wallsend, der drager ud i verden og vender hjem til den lille havneby for at opdage, at den lille havneby er forandret for altid. Denne medrivende historie drejer sig om fællesskabets kamp og kærligheden og stoltheden for ens hjemby, noget Sting ønsker at fejre gennem musicalen.”


Musicalen blev første gang opført i Chicago i 2014 og har sidenhen været opsat ad flere omgange i både Storbritannien og USA. Nu finder den så også vej til Østre Gasværk Teater i Danmark, som har haft stor succes med Pink Floyd-produktionen Another Brick in the Wall, Part 5, og som for nyligt desuden annoncerede en ny forestilling om København med store danske sangere ombord.

”Det er en mangeårig drøm, der går i opfyldelse, når vi producerer The Last Ship. Fantastisk musik af selveste Sting til en vedkommende og rørende fortælling om udlængsel, afsavn, tilhør, forandring og kærlighed – i gasværkets unikke rå og samtidig magiske teaterramme kan det kun blive en enestående oplevelse. Vi glæder os helt vildt!”, udtaler teaterchef Søren Møller i pressemeddelelsen.

Billetsalget til The Last Ship starter i morgen den 6. december klokken 12. Billetter kan findes her.


Forestillingen spiller i øvrigt også i Musikhuset Aarhus 9.-18. maj 2025. Billetter kan findes her.

Når Stingfar synger sange fra de varme lande

 


ANNONCE