Nyhed

TREDOBBELT KONCERTBRAG: Kulturværftet annoncerer musikalsk sommerfest – med store danske popartister

Andreas Odbjerg og to andre artister er klar til at kickstarte den danske sommer

Vi pakker os ind i sweatre og huer, det dufter af glögg og brændte mandler, og vi slæber juletræer ind i stuerne.

Der er generelt langt til varmen og de lyse nætter, men hos Kulturværftet i Helsingør hilser de alligevel sommeren tidligt velkommen. For nyligt løftede de nemlig sløret for en stor koncertaften, der skal kickstarte sommeren 2024.

Fredag den 28. juni omdannes pladsen foran Kulturværftet i Kulturhavn Kronborg til en udendørs sommerfest, hvor publikum kan se frem til at opleve tre populære danske popartister - Ida Laurberg, Scarlet Pleasure og Andreas Odbjerg.


”Vi glæder os utroligt meget til igen at fylde Kulturhavn Kronborg med musik og fællesskab. Det et tre af dansk musiks helt store artister, som på hver deres vis har sunget og spillet sig ind i den danske folkesjæl. Så vi ser frem til en sommeraften, der kan samle til musikalsk folkefest på tværs af generationer,” udtaler Rasmus Schrøder, musikredaktør på Kulturværftet, i en pressemeddelelse.

Andreas Odbjerg er kun fortsat med at snige sig ind på danskernes playlister, siden han i 2019 fik sit gennembrud med sangen ”Føler mig selv 100” og to år senere udgav megahittet ”Stor Mand” sammen med Tobias Rahim. Hans 2022-album Hjem fra fabrikken modtog fem stjerner af GAFFAs anmelder, som kaldte Odbjerg ”En Larsen for Instagram-generationen”.

”Hør bare disse linjer fra sidstnævnte: ”Brændt inde med to billetter til showet / er du ligeglad eller blev du fanget af noget? / Måske er der nogen der har stjålet din cykel / og hvad er jeg værd når det kommer til stykket?” Et popalbum i særklasse – velkommen til Odbjerg,” lød konklusionen i anmeldelsen.


Det er blot et par uger siden, at Ida Laurberg udgav sin nyeste single ”Mellem mor og far”. Singlen kommer i kølvandet på et 2023, hvor den 23-årige sanger har slået sig fast på den danske musikscene med to hitsingler, den danske debutsingle ”Terrier” samt Andreas Odbjerg-samarbejdet ”Jeg ka’ rigtig godt li’ dig”. Sidstnævnte modtog i november prisen for ”Årets Danske Hit” til Danish Music Awards, mens Laurberg selv tog prisen som ”Årets Nye Danske Navn” med sig hjem.

Siden debutalbummet Mirage fra 2014 har Scarlet Pleasure leveret flere hits med sange som ”Under The Palm Trees”, ”Limbo” og ”Deja Vu”.

I 2020 blev bandet soundtrack til en hel generation af unge, da deres sang ”What A Life” spillede i slutsekvensen af Thomas Vinterbergs Oscar-vindende film Druk.


I november udsendte Scarlet Pleasure deres fjerde studieablum Pompeii, som ifølge bandet selv symboliserer en genfødsel efter nogle hæsblæsende år i overhalingsbanen og med flere koncerter rundt om i Europa.

Det officielle billetsalg til koncerten ved Kulturværftet i Helsingør er startet, og du kan finde billetter her.

GAFFA-Pris-vinder Andreas Odbjerg: "Jeg lever jo basically min drøm"

ANNONCE